Aktywne Wpisy
bulba1605 +805
Niesamowite, że Włoch może zakręcić w swojej pizzerii pickę za 4e, a Polakowi za mniej niż 40 zł to dejta spokój, nie opłaca się
#jedzzwykopem #podrozujzwykopem #jedzenie #pizza
#jedzzwykopem #podrozujzwykopem #jedzenie #pizza
hipeq69 +5
Ile zarabiacie, ile oszczędzacie i ile wydajecie miesięcznie? Bo kurde mam wrażenie, że u mnie budżet miesięczny dosyć kuleje xd
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje

źródło: image
Pobierz
Gdzie i jak znaleźć oferty pracy? Jestem studentka i szukam pracy weekendowej i dorywczej przy sprzątaniu prywatnych mieszkań i domów. Lubię sprzątać, robie to dokładnie i mnie to odpręża, a dobrze byłoby sobie dorobić przy okazji. Na Olx w moim mieście wojewódzkim jedna oferta, ale Pani mi nie odpisała. Zna ktoś jakieś konkretne strony lub grupy gdzie łatwiej coś znaleźć? Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. (Wiem, ze kamerki są popularne i łatwo można zarobić, ale niestety nie mam talentu aktorskiego ( ͡° ͜ʖ ͡°))
#praca #pracbaza #pracadorywcza #rzeszow #szukampracy #sprzatanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6097eac8fe0977000b8ae9e8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: LeVentLeCri