Aktywne Wpisy
BozenaMal +222
mirko_anonim +38
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i
Brak płynności obrazu, a chwilami to prawie pokaz slajdów. Okropny niewyraźny obraz o niskiej rozdzielczości, a do tego ohydny dźwięk jakby z innej epoki. Transmisje z 2017 roku, a mam wrażenie że z 2010.
#natsu
Ta natsu pewnie byla pewnie na jednej z ostatnich stron dlatego nie ma contentu xD
@shirisi682: tak, gdyby nagrywały w 4k to ciężko byłoby coś takiego hostować. To na 99% nagrał bot.
@shirisi682: nie wiem jak to wygląda pod względem kosztów, ale zapotrzebowanie na tego typu treści nie jest zbyt duże, a przy archiwizowaniu streamów 24/7 podejrzewam, że baza takich treści może puchnąć naprawdę bardzo szybko.
@shirisi682: ciekawe jaka byłaby afera gdyby jednak pokazała coś więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)