Wpis z mikrobloga

Czy człowiek który nagrywał Natsu w 2017 roku jest niespełna rozumu? Przecież tego syfu nie da się oglądać. Mam wszystkie nagrania, ale to dosłownie g---o jakich mało. Gdyby nie była piękną Polką, to te wszystkie nagrania już dawno by wylądowały w śmieciach, bo wśród nagrań camgirl to dno dna.
Brak płynności obrazu, a chwilami to prawie pokaz slajdów. Okropny niewyraźny obraz o niskiej rozdzielczości, a do tego ohydny dźwięk jakby z innej epoki. Transmisje z 2017 roku, a mam wrażenie że z 2010.
#natsu
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shirisi682: Zauwaz, ze p0lki na kamerkach nie pokazuja prawie wcale, a jesli juz to jakies brzydkie majac kamerke z laptopa w jakosci 3gp, a za odsloniecie sutka chca zetonow. Gdzie wchodzisz na CB i masz do wyboru do koloru kazda inna nacje.
Ta natsu pewnie byla pewnie na jednej z ostatnich stron dlatego nie ma contentu xD
  • Odpowiedz
@Megawonsz_dziewienc: W ogóle co ona tam pokazała? Totalne dno. Z takim ciałem mogła zarobić ogromne pieniądze, bo na pewno byliby chętni jej płacić, a ona praktycznie nic tam nie robiła i bardzo szybko zrezygnowała. Max hardcore w jej przypadku to włożenie tego małego różowego wibratorka (lush). Nawet tym nie ruszała, żadnych emocji i reakcji.
  • Odpowiedz
@shirisi682: Ktoś tu pisał że są to nagrania z czatu publicznego, tam się mało dzieje. Zaczynam podejrzewać że to nie jedyne jej "pokazy". Aby zarobić na wakacje na Majorkę ( czy gdzie tam ) musiało się dziać o wiele wiele wieeeeeele więcej. Możliwe że inne nagrania nie istnieją. Zostało tylko to co odnaleziono. A jeśli istnieją to na prywatnych dyskach jej donejtorów.
  • Odpowiedz
@shirisi682: Przecież prze ostatnie 3 dni parówo jedna jej broniłaś jak mogłaś, że nie robiła nic złego, a że 0 posłuchu, to zmiana strategi i czepianie się o jakość nagrań? WTF ? XD Idź stąd!!!!!!
  • Odpowiedz
@shirisi682: Na 100% nagrywał to bot. Nie oszukujmy się, który człowiek nagrał by to w takiej słabej jakości. Mamy to szczęście że widać to co widać a nie jest to pokaz slajdów lub jakość 240p.
  • Odpowiedz
Zwykłe HD (720p) by już było wystarczające.

@shirisi682: nie wiem jak to wygląda pod względem kosztów, ale zapotrzebowanie na tego typu treści nie jest zbyt duże, a przy archiwizowaniu streamów 24/7 podejrzewam, że baza takich treści może puchnąć naprawdę bardzo szybko.
  • Odpowiedz
@MrJacQ: Bo sam fakt że się rozbierała na kamerkach, to nic złego. W dodatku piękna, więc tym bardziej należy pochwalić, a nie krytykować. Jednak to nie zmienia faktu że była nudna i nic wartego uwagi nie pokazała. A jak do tego dodać wprost ohydną jakość techniczną, to niestety jest co krytykować.
  • Odpowiedz
Bo sam fakt że się rozbierała na kamerkach, to nic złego. W dodatku piękna, więc tym bardziej należy pochwalić, a nie krytykować. Jednak to nie zmienia faktu że była nudna i nic wartego uwagi nie pokazała. A jak do tego dodać wprost ohydną jakość techniczną, to niestety jest co krytykować.

@shirisi682: ciekawe jaka byłaby afera gdyby jednak pokazała coś więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kromateus: Są jeszcze inne nagrania z jej udziałem (lepsze rzeczy robi i nawet biały śluz z niej wycieka), ale jakościowo są jeszcze gorsze. Znalezione na camvideos (serwer upstore). Dosłownie jakby nagrywane w 240p, a potem sztucznie powiększone do 800x600.
  • Odpowiedz
@Soothsayer: Zastanawia mnie jaka byłaby reakcja ludzi gdyby w tamtym czasie miała chłopaka i z nim wystąpiła na kamerkach, czyli uprawiała s--s. Ludzie by ją bardziej czy mniej krytykowali.
  • Odpowiedz
@shirisi682: Trudo powiedzieć. Ale prawdopodobnie o wiele wiele bardziej. Zostałby wtedy nazwana aktorką p---o i mogła by zapomnieć o TEAM-X i jakiejkolwiek karierze na YouTube. Prawdopodobnie nigdy nie wylądowałby na YouTube robiąc kontent dla dzieci. Show Up, XVIDEOS, P-----b itp. to jedyne na czym byłaby mile widziana.
  • Odpowiedz