Aktywne Wpisy
robertx +506
GdzieJestBanan +50
Pytanie głównie do #rozowepaski, bo opinia niebieskich będzie pewnie jednoznaczna.
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Witam Państwa ponownie po krótkiej przerwie.
Jak się rano biega (tak totalnie rano) to jeść coś przed, czy w ogóle ani dudu - wody też?
#sztafeta #runforrestrun #biegowyrownik
przed wyjściem przygotowuje sobie domowej roboty izotonika, żeby od razu po powrocie mieć czym na szybko uzupełnić dół energetyczny
edit: 180 cm wzrostu, nie w pasie :D nie wiem ile mam lub miałem w pasie, nigdy tego
@jack-lumberjack: Jak biegasz, żeby sobie pobiegać od rana, bez nastawienia na bicie rekordów to od biedy nie musisz nic jeść, jak chcesz jeść przed bieganiem to lepiej zjeść z godzinkę wcześniej, a to u Ciebie niemożliwe.