Aktywne Wpisy
Riannon86 +2
Piszę sobie z naprawdę przystojnym mirkiem (solidne 8/10), ogarnięty z bardzo dobrym wykształceniem, dobrą pracą, zaangażowany w rozmowę, dużo pisze, wypytuje, sprawia autentycznie zainteresowanej moją osobą. I ni z gruszki, ni z pietruszki, między zdaniami:
W profilu nic, zero, null, nada! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#tinder #logikaniebieskichpaskow #ojcowie #zalesie
W profilu nic, zero, null, nada! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#tinder #logikaniebieskichpaskow #ojcowie #zalesie
tomwick55 +14
Jednak jak ciasto rośnie w lodówce przez noc to nie dość że jest smaczniejsze to lepiej się z nim pracuje.
Niestety z domowego piekarnika ciężko wycisnąć taką dobrą jak ze specjalnego pieca do pizzy.
Nr 1 - salami & mascarpone
#pizza #gotujzwykopem
Jak robię sos sam to daję sporo cebuli i czosnku :) także nie jest taki typowy.
https://www.klubmilosnikowpizzy.pl/kalkulator-pizzy/
Na początek najlepiej classice zrobić, bo im większa hydratacja tym trudniej pracować z ciastem (jak dla mnie oczywiście, może ktoś woli bardziej uwodnione).