Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
Śniadanie typu pizzowego dzisiaj.

Jednak jak ciasto rośnie w lodówce przez noc to nie dość że jest smaczniejsze to lepiej się z nim pracuje.

Niestety z domowego piekarnika ciężko wycisnąć taką dobrą jak ze specjalnego pieca do pizzy.

Nr 1 - salami & mascarpone

#pizza #gotujzwykopem
Jarczur - Śniadanie typu pizzowego dzisiaj.

Jednak jak ciasto rośnie w lodówce przez...

źródło: comment_1620549363AzBjT3YwGQ8Q8YD0j8P8nr.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KrolArthur: niestety, muszę się przyznać że zacząłem ostatnio używać barilla basilico. Jest na tyle dobry że często po prostu nie chce mi się robić sosu. A skład ma całkiem spoko.

Jak robię sos sam to daję sporo cebuli i czosnku :) także nie jest taki typowy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@droid43210: xD ta dupka jest dobra jak ma taką panterkę. Na urlopie sobie zrobię piecyk opalany drewnem na działce i odpierdzielę taką prawdziwą.
  • Odpowiedz