Aktywne Wpisy
Malenaa +107
Rzuciła mnie przez SMS xD szybko poszło
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Megasuper +53
Zasnąłem na paczce merci i gdy otworzyłem oczy zastałem ten widok. Jak przywrócić touchpad do „kliku" sprzed czekoladowej katastrofy? Jeździłem szpilką wokół i wydłubywałem ale problem pozostał
Czy ojciec, który ukrycie żywił noenawiść do swojego dziecka, które bił, bo mu odpyskowalo czy przejawial agresje (rozwalanie przedmiotów) podczas kłótni, albo przeganiał łopatą, ma jakieś podstawy ten ojciec by domagać sie szacunku od tego dziecka w późniejszym jego życiu? Czy to normalne, że to dziecko w swoim życiu dorosłym nie okazuje swojemu ojcu szacunku; przy kłótni wydziera się na niego, lub raz podniosło na niego rękę?
#psychologia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60962a1ffe0977000b8ae72d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Natomiast #!$%@?ństwem polskiego prawa jest to, że zmusza dziecko do opłacania domu opieki jak taki "pseudorodzic" podpadnie w biedę na stare lata i bez zebranych w młodości dowodów nie ma jak się od tego wykręcić.
Komentarz usunięty przez autora
Jedynie co można zrobić to zbierać dowody za młodu (ale kto o tym wie w tym wieku?) i w sądzie 40-50 lat później wykazywać rażące naruszenie stosunków społecznych powodujące brak obowiązku alimentacji na dziada.
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: LeVentLeCri
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam zmieszane uczucia teraz
@virusriddle:
@Tytanowy_Lucjan:
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri