Aktywne Wpisy

Ana77 +8
Gdzie poznać wolnych facetow po 30? Obiecałam sobie, że spróbuje kogoś znaleść latem, ale mam wrażenie, że jestem na pustyni.
Od jakiegoś czasu biegam, a zaraz idę na kurs językowy. W ostatnich 12 latach żadnego faceta nawet nie poznałam. Jestem kompletnie w dupie, bo praca to działalność, a nie etat. Wstydzę się wrzucić zdjęcia na internet.Niby mówią mi, że wyglądam młoda, ale nie cierpie swojej brzydkiej twarzy.Nie ma co ukrywać, że będę
Od jakiegoś czasu biegam, a zaraz idę na kurs językowy. W ostatnich 12 latach żadnego faceta nawet nie poznałam. Jestem kompletnie w dupie, bo praca to działalność, a nie etat. Wstydzę się wrzucić zdjęcia na internet.Niby mówią mi, że wyglądam młoda, ale nie cierpie swojej brzydkiej twarzy.Nie ma co ukrywać, że będę

dorodny-agrest +149
Znajomy - uśmiechnięty, wesoły człowiek. Zawsze fajnie się gadało. Dwójka dzieci, żona. Wczoraj jebnął się na linę. 35 lat. #depresja #samobojstwo

Bez tego #cdprojektred nie da rady funkcjonować?
#cyberpunk2077
@wykopowicz_ka: tyle co przytulili przed premerą ze sprzedaży akcji plus te kilkanascie baniek z premii to oni nie muszą do końca życia pracować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
teraz to sobie pewnie dla zabawy udają, że rozwijają markę ale za jakis czas sprzedzadzą resztę udziałow i elo, czas na emeryturkę
@skolfild: raczej nie, nastroje inwestorów zalezą w dużej mierze od przyszłych zysków, przed CP firma miała widoki na spore zyski, (sprzedaż gry, dodatki, itp.) akcje rosną, obecnie nie ma, więc spadają
Dla takich spółek taka 10x krotność planowanych zysków rocznych jest jeszcze w miare akceptowalna. Wszystko powyzej to już ubrana ulica.