@DildoShwaggins: jeśli myślisz że obraża mnie słowo p---------a, to muszę zmartwić. Ja się za nią nie uważam, nikt nie przychodzi mnie r----ć Widocznie mamy inne definicje i tyle Każdy ma prawo do swojej opinii Jednak co do twoich wątpliwości - tak, bycie p---------a to też praca, w dodatku w k---ę ciężka, społecznie potrzebna i nasz kraj jak i wszystkie kraje powinny wszystkim dziewczynom ułatwiać, a nie kryminalizować to co robią.
@nakolkach: Zgadzam się że powinna być legalna, polowe kościołów bym przerobił na parkingi i burdele chociaż osobiście płatnym sexem się brzydzę; No Ciebie może nikt nie rucha, zakładam że to raczej ty ruchasz innych :) zakładam że za kasę skoro tagujesz pracbaza :) twojej działalności tez nie krytykuję każdy ma prawo mieć swoje fantazje i nic mnie to nie obchodzi tak samo jak czyjaś orientacja; po prostu mam wątpliwości czy
@nakolkach: Jestem tu od zawsze atencjuszko, a skoro ty już kiedyś byłaś to kontentem pasujesz do innej gwiazdy - suckuba; tylko że teraz chyba jeszcze gorszy rak xD ale c---i spoko - 7/10 :)
@nakolkach: zaintrygowałaś mnie xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Widocznie mamy inne definicje i tyle
Każdy ma prawo do swojej opinii
Jednak co do twoich wątpliwości - tak, bycie p---------a to też praca, w dodatku w k---ę ciężka, społecznie potrzebna i nasz kraj jak i wszystkie kraje powinny wszystkim dziewczynom ułatwiać, a nie kryminalizować to co robią.
Komentarz usunięty przez autora