Aktywne Wpisy
PanMuchomorekk +47
Dochodzac do 30 uświadomiłem sobie - jak życie szybko przemija. Praca, dom, trening, zwiększanie kompetencji, czill. Powtórz. Chwila wytchnienia na weekend. Powtórz. Jeb rok. Drugi. Trzeci. Na razie uczę się już mniej przejmować pracą, bo to człowieka może szybko zamęczyć i zamydlić mu, co tak naprawdę się liczy. Co dalej to nie wiem. Przykro się ogląda coraz starszych rodziców. Mam świadomość, że w każdy już dzień może ich zabraknąć. Stare znajomości pokończone.
pamparam2 +136
Sto lat Kamil!
Miałem w piątek pojawić się na licytacji lokalu od komornika, dziś byliśmy umówieni na oględziny domu. Przyjeżdżam a tam się okazuje że mimo zapewnień kancelarii o braku lokatorów bytuje sobie dłużniczka z 2 kaszojadów na dodatek w widocznej ciąży, Pan asesor tylko stwierdził "takie są warunki jak Pan widzi"
Gdzie my #!$%@? żyjemy że urzędnik pozwala sobie tak lecieć w uja ლ(ಠ_ಠ ლ)
https://licytacje.komornik.pl/Notice/Details/530711
@GaiusBaltar jak on to sprawdził?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Polecam np aukcje handlarza aut z Jagatowa , który na codzień jest policjantem ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Jadę pod Żywiec właśnie we wtorek po patrola za 3.9 k w częściach i jak zwykle przy szortach pewnie będzie 1-2 tamtejszych ( ͡€ ͜ʖ ͡€)