Mirki odpowiadam: kielbasa przeterminowana od 22 marca wiec miesiac i 13 dni. Po otwarciu pachnie. W ogole nie byla oslizgla. Zero slizgania. Pokroilem pachnie. Usmazylem polowe druga polowa na grillu i pyszna. Musza jakas chemie do niej ladowac skoro sie nie zepsuła
@Muszczyna na wielu rzeczach w Norwegii przy dacie jest dopisek "często dobre nawet później". W Polsce też muszą mieć jakiś margines i ta data to takie minimum, tym bardziej w pakowaniu hermetycznym.
@Muszczyna: a wiesz że dobra kiełba nawet bez tego opakowania nie zepsuje się tylko raczej wysuszy? więc sprawdź skład, bo może być naprawdę ok a jak zapakowana odpowiednio to w #!$%@? wytrzyma
#przegryw psychoterpaeutka wyczula mnie ze wale konia do pornuchow, nawet nie musialem sie przyznawac , powiedziala zebym z tym skonczyl , bo to niedobra jest
Komentarz usunięty przez autora
więc sprawdź skład, bo może być naprawdę ok a jak zapakowana odpowiednio to w #!$%@? wytrzyma