Aktywne Wpisy
saji +187
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
bylem_zielonko +357
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Czy ktoś używa takich gadżetów do gotowania w stylu sous vide? Od paru miesięcy oglądam na YouTube guga foods i jego drugi kanał sous vide everything i się na to napalilem, ale boję że ze znudzi mi się po tygodniu i zostanę z następnym nie używanym gadżetem w szafce.
Czy jeśli macie, to faktycznie często tego używacie do gotowania obiadów? czy miesa naprawdę wychodzą zawsze doskonale zrobione i są o wiele smaczniejsze i soczystsze niż kiedy przygotowuje się je w konwencjonalny sposób?
Komentarz usunięty przez autora