Aktywne Wpisy
hellb0y +198
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Freeburger97 +38
Do twojego domu przychodzi #femboy ściąga buty i kładzie tak nogi na stół, co robisz?
Witam, problem wyglada u mnie nastepująco, ciągle czuje sie jakbym był pod wpływem alkoholu np po dwóch piwach. Wszystkie badania krwi,moczu,tarczycy sa w porzadku natomiast rtg wykazało zniesienie lordozy szyjnej. Czy to moze powodować takie objawy jak ciagły bol karku w szczegolnosci przy odchylaniu, czesty bol głowy ktory czasami nasila sie np przy kaszlu w jednym miejscu jest to krótkotrwałe zjawisko,przy kreceniu glowu w kregoslupie szyjnym sluchac jakies chrupanie. Ciagle uczucie takich jakby bujanek/niestabilnosci/niepewnosci natomiast nigdy sie nie przewrocilem,nie stracilem rownowagi zeby sie łapać czegoś, chodze prosto. Czasami tez wystepuje u mnie pulsowanie w uchu kilkusekundowe, jakis błysk w oczach jakby ktos zrobił zdjecie, czasami rowniez mrowienie w palcu od dloni. Dodam ze pracuje fizycznie co zapewne pogłębia problem. Mam tak od grudnia, zostal mi do zrobienia rezonans głowy dla kontroli bo neurolog odruchowo powiedzial ze jest okej, zdjec jeszcze nie widzial bo mam przyjsc z wynikami rtg i rezonansu jednoczesnie czyli pewnie dopiero za jakies dwa miesiace.. Probowalem maty do akupresury oraz poduszki ortopodycznej natomiast niewiele to pomaga. Co moge zrobic? strasznie to utrudnia funkcjonowanie i denerwuje człowieka. Jakie mieliscie objawy przy zniesieniu lordozy oraz w jaki sposob sobie z tym radziliscie i czy to moze powodowac takie objawy?
Mi bardzo pomogło leżenie kilkadziesiąt minut dziennie na takim wałku podłożonym pod szyję, który
Komentarz usunięty przez autora
https://youtu.be/WAnKl4RvA9E
Tutaj masz alternatywne ćwiczenie, gdyby to wcześniejsze ci nie odpowiadało.
https://youtu.be/A8baXHPjYeg
Możesz robić chin tucks na wzmocnienie mięśni szyi. Poszukaj jeszcze jakiś ćwiczeń rozciągających na szyję oraz klatkę i tyle. Wizyta u fizjo też nie zaszkodzi. Pomoże ci rozluźnić napięte mięśnie.