Aktywne Wpisy
2Girls_1Cup +51
zeroR3 +55
Dla mnie najgorszy w tym trailerze jest sam scenariusz. Takie rzeczy, jak mikstury, magia itd. są do przeżycia, natomiast samo to, co dzieje się w trailerze to historia randomowej Mary Sue. Mądra, silna kobieta kontra zabobonni wieśniacy. Ona wie lepiej, ale nikt jej nie chce słuchać, więc uciśniona walczy z zacofanym patriarchatem. Częściowo była to próba wzorowania się na pierwszym trailerze wiedźmina 3, tylko kompletnie pozbawiona emocji jemu towarzyszących. W trailerze Wiedźmina
Stosował ktoś i realnie zauważył pozytywny wpływ na samopoczucie / produktywność / jakość powietrza?
2. Rozrzut cenowy spory, na co zwracać uwagę?
3. Jakieś konkretne modele polecacie?
Im mniej miejsca zajmuje tym lepiej.
Najchętniej celowałbym w budżetowe rozwiązania "gniazdkowe", chociaż nie wiem jak ze skutecznością (stąd punkt 2).
#kiciochpyta #oczyszczaczpowietrza #oczyszczacz #nawilzaczpowietrza #ozonowanie #zdrowie
@Averte: uważaj z kuchnią bo podobno filtry o wiele krócej trzymają podobno.
@Wykopowicz_Ryan: ja trochę czytałem i jestem po sezonie z Klarta Forste 3 bo nie chciałem wydawać dużo kasy. Ogólnie jestem zadowolony, kupić musiałem bo mam żonę w ciąży + jestem ze śląska + mam chyba trzech sąsiadów, którzy tak kopcą,