Aktywne Wpisy
zimno_mi +2
#malzenstwo #finanse
Cześć Mirki, przychodzę do was z pytaniem - jak zarządzacie pieniędzmi w związkach.
Sytuacja ma się tak:
- jesteśmy na dorobku, ale planujemy jakieś mieszkanie/dom
- nie chcemy intercyzy
- planujemy 3 dzieci
- ja zarabiam niby 2-3 razy więcej
Jakby zsumować naszą gotówkę to ja mam 30% naszych oszczędności, a on 70%
Macie konta wspólne czy osobne ale np. oszczędności dajecie na jedno? Jak na zarządzanie pieniędzmi przez was
Cześć Mirki, przychodzę do was z pytaniem - jak zarządzacie pieniędzmi w związkach.
Sytuacja ma się tak:
- jesteśmy na dorobku, ale planujemy jakieś mieszkanie/dom
- nie chcemy intercyzy
- planujemy 3 dzieci
- ja zarabiam niby 2-3 razy więcej
Jakby zsumować naszą gotówkę to ja mam 30% naszych oszczędności, a on 70%
Macie konta wspólne czy osobne ale np. oszczędności dajecie na jedno? Jak na zarządzanie pieniędzmi przez was
Lukaszo5 +12
I co pozwoliłbyś żeby jakiś niedorobiony #przegryw z zaburzeniami psychicznymi bez pracy z cofniętym podbródkiem, ulany, benek 11cm,wychowany w patologi, nieznających zachowań społecznych,właściwych relacji,gnojony od przedszkola,albo o wzroście np 167cm bez chaty i poduszki od rodziców ja pukał? Przyjeżdżał do twojego domu i ty byś na ofermę musiał patrzeć...?
Jezu nigdy w życiu nie pozwoliłbym na taką mezaliansową miłość.
#blackpill
@LonNon: Zyjesz w alternatywnej rzeczywistosci?
@LonNon:
troche poleciałeś z tym 90% xd
@LonNon: 2/10 bo odpisałem. Mam 19 lat, znam sporo osób i nie 90% a 20-30% jest ambitna, dobrze się ucząca i wysportowana. Takie najlepsze mają najwięcej orbiterów byku. Poza tym chyba idealizujesz za bardzo kobiety bo wysportowana wygląda jak na obrazku a twoje 90% to po prostu zadbane i nie grube. ta na obrazku to jest przeciętnie jedna na kilkadziesiąt uczennic