Wpis z mikrobloga

Wyobraźcie że jesteście ojcem młodej #plodnajulka ambitnej dobrze się uczącej i wysportowanej jak 90% młodych dziewczyn..
I co pozwoliłbyś żeby jakiś niedorobiony #przegryw z zaburzeniami psychicznymi bez pracy z cofniętym podbródkiem, ulany, benek 11cm,wychowany w patologi, nieznających zachowań społecznych,właściwych relacji,gnojony od przedszkola,albo o wzroście np 167cm bez chaty i poduszki od rodziców ja pukał? Przyjeżdżał do twojego domu i ty byś na ofermę musiał patrzeć...?
Jezu nigdy w życiu nie pozwoliłbym na taką mezaliansową miłość.

#blackpill
  • 15
@2418682u: Kwestia tez może tego ze to co jest promowane jako ideał i te wszystkie instagramowe fit laski to 1%. Ale one tylko z tego żyją wiec musza o to dbać. A potem w miarę ładna dziewczyna się przy nich wydaje jako przeciętna. To oczywiście tez działa w druga stronę.
ambitnej dobrze się uczącej i wysportowanej jak 90% młodych dziewczyn..

@LonNon: 2/10 bo odpisałem. Mam 19 lat, znam sporo osób i nie 90% a 20-30% jest ambitna, dobrze się ucząca i wysportowana. Takie najlepsze mają najwięcej orbiterów byku. Poza tym chyba idealizujesz za bardzo kobiety bo wysportowana wygląda jak na obrazku a twoje 90% to po prostu zadbane i nie grube. ta na obrazku to jest przeciętnie jedna na kilkadziesiąt uczennic
Pobierz B.....s - > ambitnej dobrze się uczącej i wysportowanej jak 90% młodych dziewczyn..
...
źródło: comment_1619964395qAkGYR8ztHtQEVh8sUTICJ.jpg