Wpis z mikrobloga

Poszukuję filmów 4k blu-ray z serii Avengers - kupię nowe lub odkupię używane (sprawne).
Najbardziej poszukiwane:
- Thor: Rangarok
- Avengers: Infinity War
- Avengers: Engame
Hej, zacząłem z dzieciakiem oglądać filmy z serii avengers (ja widziałem wszystkie wcześniej, nie chcę wykluczać syna z popkultury (: ).
I o ile jakieś pojedyncze sztuki oglądamy przez różne vod czy inne rakuteny w wersji HD, to jednak Thor rangarok i oba ostatnie avengers chętnie obejrzałbym ponownie w wersji 4k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety - nigdzie nie ma płyt.
Przejrzeliśmy z żoną allegro, sklepy internetowe typu bluedvd, zagtaniczne ebaye i Amazony. Nic. Jedynie wersje z włoskim dubbingiem itp
#bluray #dvd #film #filmy #mcu #avengers #kinodomowe #kupie
  • 8
@KamilOnline nie ma polskich wersji językowej. Ja sobie poradzę, ale dzieciak nie ogarnie szybkości napisów ¯_(ツ)_/¯
Szukaw używek nawet, żeby odkupić lub pożyczyć
@FisioX: z polskimi nie ma niczego od Disneya, mają na nas wywalone :/ Tylko BD, BD 3D i DVD... Jeśli chodzi o 4K, to znają chyba tylko sześć języków... Za to Sony, Warner, Paramount i do niedawna 20th Century Fox (obecnie został przejęty przez Disneya) wydają sporo tytułów z polską ścieżką językową :P
@KamilOnline dlatego też mocno nastawiam się na uruchomienie Disney+ w Polsce. Disney trzyma wszystko u siebie, nawet jeśli jest gdzieś dostęp do ich filmów (hbo, rakuten), to jest max jakość HD, dodatkowo cena spora. No i sory, ale tych filmów nie ogląda się dla fabuły - chcę to zobaczyć w 4k, na 65 calach ( ͡° ͜ʖ ͡°)