Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
vulfpeck +204
Najbardziej poszukiwane:
- Thor: Rangarok
- Avengers: Infinity War
- Avengers: Engame
Hej, zacząłem z dzieciakiem oglądać filmy z serii avengers (ja widziałem wszystkie wcześniej, nie chcę wykluczać syna z popkultury (: ).
I o ile jakieś pojedyncze sztuki oglądamy przez różne vod czy inne rakuteny w wersji HD, to jednak Thor rangarok i oba ostatnie avengers chętnie obejrzałbym ponownie w wersji 4k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety - nigdzie nie ma płyt.
Przejrzeliśmy z żoną allegro, sklepy internetowe typu bluedvd, zagtaniczne ebaye i Amazony. Nic. Jedynie wersje z włoskim dubbingiem itp
#bluray #dvd #film #filmy #mcu #avengers #kinodomowe #kupie
@robertx
Szukaw używek nawet, żeby odkupić lub pożyczyć