Wpis z mikrobloga

@Lardor: zapewniam, że nic. Po prostu zawsze oryginalnego poloneza i model plus uważałem za jedyne ładne wersje Poloneza.
Szczególnie wnętrze Caro plus zasługuje na uznanie - jak na standardy FSO wyszło porządnie.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Caro Plus jest paskudnym autem. Zresztą tak samo jak Atu plus, osobiście moim zdaniem najładniejszy polonez to przejściówka
  • Odpowiedz
Tradycyjnie "jak komuś się mogą plusy podobać, o nie, tylko minus i borewicz one są najlepsze!!!1!1!". Jest 2021 rok i nadal ludzie nie mogą zrozumieć i uszanować że gust jest jak d--a i każdy ma swój, a wciskanie na siłę że "coś jest lepsze i ładniejsze" jest kompletnie bez sensu. Jak dla mnie minus ze swoimi skośnymi zderzakami i deską, która jest okropnym patoliftingiem ładnej i stylowej deski z borewicza jest paskudny.
  • Odpowiedz
Tradycyjnie "jak komuś się mogą plusy podobać, o nie, tylko minus i borewicz one są najlepsze!!!1!1!". Jest 2021 rok i nadal ludzie nie mogą zrozumieć i uszanować że gust jest jak d--a i każdy ma swój, a wciskanie na siłę że "coś jest lepsze i ładniejsze" jest kompletnie bez sensu. Jak dla mnie minus ze swoimi skośnymi zderzakami i deską, która jest okropnym patoliftingiem ładnej i stylowej deski z borewicza jest paskudny.
  • Odpowiedz
@SonyKrokiet: naucz się lepiej czytać ze zrozumieniem, bo widzę że ci tej umiejętności brakuje, nie krytykuję czyichś opinii tylko to, że ktoś ma problem, że ktoś ma inne zdanie na jakiś temat, i nie potrafi tego uszanować - dowodem na to są zaczepki o słuchaniu disco polo. No bo plusa nie można lubić, a wszyscy co je lubią to skończeni debile i wieśniaki. I słuchają disco polo.
  • Odpowiedz
@SonyKrokiet napisałem nie precezyjnie - miałem na myśli utrzymanie produkcji na mniej więcej planowanym poziomie ilości sztuk, mając na względzie dysproporcje w ilości części danego rodzaju, które później, na przełomie lat 80/90 było zmorą FSO.
  • Odpowiedz