Aktywne Wpisy
MG78 +631
Już za dwa tygodnie premiera mojej pierwszej książki, dziś drukarnia potwierdziła wszystkie terminy, jaram się niesamowicie więc czas na małe rozdajo!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i przykładowe strony
Zrozumieć Ramen ma twardą oprawę i 320 stron. Moim celem było stworzenie kompendium o ramenie, które będzie przystępne zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych. Pisząc książkę spędziłem ponad dwa miesiące w Japonii, a w książce oprócz przepisów jest też dużo zdjęć i tematów społeczno-kulturowych związanych z ramenem. Do Japonii chciałbym zresztą niedługo na trochę dłużej wrócić, trzymajcie kciuki aby się udało!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i przykładowe strony
Zrozumieć Ramen ma twardą oprawę i 320 stron. Moim celem było stworzenie kompendium o ramenie, które będzie przystępne zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych. Pisząc książkę spędziłem ponad dwa miesiące w Japonii, a w książce oprócz przepisów jest też dużo zdjęć i tematów społeczno-kulturowych związanych z ramenem. Do Japonii chciałbym zresztą niedługo na trochę dłużej wrócić, trzymajcie kciuki aby się udało!
Metylo +63
Lubię iwucia ale w tym fragmencie wypadł jak totalny dzban, który nie ogarnia wyboru przeciętego Kowalskiego pomiędzy wynajmem za 3k (+200zl/rok) albo rata 2.5 k za (nie)wymarzone 40-50m²
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Najpewniej jakieś najnowsze doniesienia z frontu "walki z wirusem". A w ramach tej walki wolnemedia solidarnie z władzą wciąż z misją przypominania ciemnemu ludowi, że mamy pandemię.
#media #koronawirus
Też pracuję w mediach, a nie podoba mi się część obostrzeń i nie chodzę cały czas
@AssRock: @mrfavor: ¯\_(ツ)_/¯
@AssRock: *pan
Tak w skrócie chodzi o to żeby własnie pokazać jaką farsą są te "obostrzenia" przestrzegane tylko na pokaz. Dostrzec w tym przypadku że maska jest tylko rekwizytem oraz elementem socjotechniki.. Chodzi też o to żeby pokazać własnie jak działają media, jak kreują nasz obraz świata i żeby demaskować ten sztuczny telewizyjny świat i w ogóle ten spektakl w jakim żyjemy, gdzie wszystko jest udawane i wszystko jest propagandą. Bo
A policja stała tuż obok¯ \_(ツ)_/¯
@choochoomotherfucker: Mi nie przeszkadza, to że redaktor chodzi bez maseczki. Przeszkadza mi za to sztuczne budowanie atmosfery strachu i hipokryzja. Bo jak inaczej można nazwać to, że Pan Redaktor chodzi bez maseczki po ulicy i jednocześnie wyzywa innych przechodniów od siewców śmierci za to, że