Aktywne Wpisy

Szeretlek +243
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz
mtnhardcore2 +3
Z tymi małolatami to na prawdę trzeba konkretnie od razu, a nie że człowiek próbuje na siłę wymyślać jakieś tematy i chce być delikatny :d ona 19, ja 27
#tinder
#tinder
źródło: temp_file2858833983199486332
Pobierz

- profesjonalista od 500 zł za prostą grafikę
- gimbus, licealista , student od 100 zł czasami nawet za darmo
Logika; różnica w jakości niewspółmierna do ceny. Lepiej brać coś ciut gorszego, ale sporo tańszego. Pozostają jeszcze kwestie prawne i podatkowe, ale u nas przedsiębiorcy do perfekcji opanowali cwaniaczenie i kombinowanie, więc spokojnie dają sobie z tym radę
W dodatku ten rynek jest już nasycony. Pełno jest designerów rzemieślników, którzy kopiują umiejętnie od innych i daje to zadający efekt. To samo jest z programistami php (czekam na lincz); wymaga się od nich prawie wszystkiego a zarobki są głodowe. Ale takie są prawa wolnego rynku; jesli twoje umiejętności są łatwe do opanowania to stajesz się coraz mniej wartościowy.
Drodzy programiści to samo i was czeka. W przyszłości, jeśli nie wybuchnie jakaś wojna, która cofnie nas do epoki kamienia, w szkołach będzie się n--------o programowanie. Więc zwykli klepacze kodu staną się tani jak ludzie w kasach, a prawdziwe kosy bedą zarabiać artyści kodu, prawdziwi humaniści znający się na ludziach i ich myśleniu ale i na programowaniu oraz technologii
ROTFL
@anonim1133: No już bo.
chcesz sklep? bierzesz albo kupujesz cms i skórkę i tyle.
Wtyczek jest od groma, niektóre są darmowe ,a nie które płątne, ale zazwyczaj tanie
Chyba im za mało płaciłem albo za dużo wymagałem, bo mimo przeszkolenia robię to sam i nie mam już ochoty więcej walczyć ze studenciakami.
To że ktoś skopiuje kod z SO i podstawi pod swoje zmienne, nie czyni z niego programisty. W programowaniu liczy się podejście i umiejętności rozwiązywania problemów. Mogą nauczać od przedszkola programowania, a i tak niektórzy ludzie do tego nie będą się nadawać, bo trzeba to kochać.
No chyba że jest się 'programistą' ctrl+c, ctrl+v, to zgoda, wtedy nie potrzeba unikalnych umiejętności.
@Nieinterere: Wy poważnie nie widzicie co to? ;)
Komentarz usunięty przez autora
Prowokacja?
Co do WP i skóek za 5$, to nie jest żadna prowokacja, bo tak to teraz wygląda. http://graphpaperpress.com/themes/
To powiedzcie mi dlaczego w waszych branżach są tak beznadziejne zarobki w porównaniu do zwykłych programistów np. javy, c#. Dlatego projektanci aplikacji zarabiają kilka razy lepiej?
Komentarz usunięty przez moderatora
@klawisz666: o.O W liceum i na studiach klepałem zwykłe stronki. Od sporego czasu biorę tylko większe projekty, które potrzebują indywidualnego podejścia i jakoś nie głoduję, jest na to popyt...
Ja nie wiem czy to tylko ból d--y z Twojej strony, czy jakiś słaby trolling, ale większość tego co napisałeś nie ma pokrycia w rzeczywistości.
Grafika od gimbusa NIGDY nie będzie dobra, nie będzie zaprojektowana z myślą o niczym (wydajność, trendy, usability, możliwości etc).
Grafika od gimbusa NIGDY nie będzie wystarczająco ładna, z zachowaniem zasad typografii, pertspektywy