Aktywne Wpisy

freedomseeker +19
źródło: temp_file6275045704983918429
PobierzCzy studia powinny być bezpłatne?
- Tak, powinny być bezpłatne 44.7% (470)
- Powinny być płatne tak jak mówi Mentzen 13.9% (146)
- Większość kierunków powinna być bezpłatna 29.9% (314)
- Polemizowałbym 10.6% (111)
- Napiszę w komentarzu 1.0% (10)

Lewusx +35

Przy okazji premiery Outriders i sprawy z reremasterem TLOU pojawił się wielki krzyk fanatyków jednej firmy jak to zaśmiecanie są tagi, że tak być nie może i tym podobne, płacząc jak to te wojny konsol są głupie (przyznam rację, mimo wejścia kilka razy w ten syf). Tymczasem wystarczyły dosłownie 3 minuty w miarę dobrego PRu tej firmy by nagle Ci sami ludzie (patrzę na Stormkissa głównie, ale znajdą się jeszcze jakieś misie, które zachowują się podobnie) stosowali zagrywki, na które złorzeczyli jeszcze kilka tygodni temu.
W związku z tym mały apel: jeśli firma, która produkuje Twój sprzęt jest obiektem śmiechu i żartów, a Ty chcesz na to narzekać, nie mając pewności, czy za chwilę nie zrobisz tego samego - wyjdź z psem, zjedz czekoladę albo napij się herbatki. Jak już wcześniej pisałem - jeśli bierzesz udział w gównoburzach i trollujesz, po czym na to narzekasz jak dotyka to Twojej ulubionej firmy to to co mówisz jest bez jakiejkolwiek wartości.
To samo dotyczy drugiej strony, jeśli ktoś zachowuje się podobnie
#xbox #ps5
źródło: comment_16196132840d9NPcNVsDuF5z5lyw6WDD.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Moja kolejna ulubiona gowno wojna to Real - Barca <3
O gierkach sobie poczytasz tak czy tak
Jeżeli chodzi o ekstraklasę to pochodzę z mista gdzie jest Arka i Lechia także widziałem amebyzm na żywo. Baaa. Nawet w nim dorastałem