@BratProgramisty: ciekawe za ile toyka sie sprzeda. no i skoro i tak patrol bedzie potrzebował swapa, to nie lepiej było go też zrobić w toyocie? skoro cała reszta jest zrobiona i tylko silnik odwalał numery?
@BratProgramisty: oczywiście to była jego decyzja. może już tak nienawidzi toyoty że nie chce już mieć z nią nic wspólnego. ale to są takie moje rozkminy co ja bym zrobił. co innego gdyby w aucie które kupiłem już nic nie było do roboty. a tak to moim zdaniem zmienił na to samo. plus toyota jest ładniejsza :D
@ImeNs no i w zasadzie z tego co mówi w tej Toyocie brakuję tylko silnika, a tam nie trzeba wkładać prawie 300 koni żeby to jechało w jakikolwiek sposób jak w parchu
@BratProgramisty Z tego co wiem Toyota już była po swapie, ale ten silnik też, jakimś demonem prędkości nie był. Ostatnio też się ten silnik rozwalił + ciągle awarię to chłopak chciał zmienić auto
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
Gimnazjalista kupił nowe auto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora