Wpis z mikrobloga

Czyli powiedzmy sobie wprost - PO się zesrała bo to nie oni postawili warunki. Głupia lewica nie domyśliła się, że jak Budka krzyczał "opozycja musi postawić warunki" to chodziło mu o warunki stawiane przez PO ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

KE I tak będzie kontrolować wydatki, więc jestem zadowolony z tego, że jest integracja europejska, i spełnione postulaty lewicy. W sumie to Biedroń baza, bo przedwczesne wybory tylko by nas pozbawiły kontroli UE, i wsparcia po kryzysie, bo byśmy się nie dogadali w tak szybkim czasie.

Ale libków boli dupa, w sumie nie mają żadnych argumentów przeciwko xD poza tym że ktoś śmiał coś zrobić przed nimi
#neuropa #bekazprawakow #takaprawda #polityka #heheszki #antykapitalizm
tymczasem Borys Budka:
Pobierz T.....r - Czyli powiedzmy sobie wprost - PO się zesrała bo to nie oni postawili warun...
źródło: comment_1619520176txEXhJaQluLlK8QvXp77w7.jpg
  • 33
przecież to sprzedanie pisowi kolejnej kadencji

@Gromnica: @muwieszeptem: ale jaka jest alternatywa?
- brak pieniędzy na odbudowę
- brak kontroli jakichkolwiek postulatów w projekcie odbudowy

Prawda jest taka, że PO i tak by ten fundusz poparła, bo to niedorzeczne żeby nie wysłać dokumentów na czas i pozbawić polski ponad 100 mld. Po prostu by zrobili to na swoich warunkach.

Skoro zrobiła lewica, to należy głośno szczekać. PiS który zwiększa integrację
POmyleńcy

@Tyraxor: I ty coś piszesz o wyzywaniu? Że KO was wyzywa? A jedziecie kropka w kropkę jak PIS od 2015 roku. To samo - dwie duże literki, no tylko oni wyzywali wszystkich od lewaków, a wy widzę hasło klucz i największa obelga - libki.
I obelgi z ust pisu i konfederacji wam nie przeszkladzają? Jesteście po jednej wodzie tylko z różnych stron się do tego samego ekstremum zbliżacie.
@Tyraxor: "POmyleńcy" nie różnisz się niczym od tutejszych trolli pisu z taką mową trollerską, chociaż mam wrażenie, że im chociaż za to płacą, a ty to robisz za darmo
A co do tych twoich pieniędzy za praworządność to unia już pokazała, gdzie nas ma i część z was elektoratu lewicy wydawało mi się rozumiała, że tam gdzie słońce nie dochodzi i że będzie bezradna również w tej kwestii. Nawet politycy lewicy