Aktywne Wpisy
wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
Bielawski +4
#famemma czy walka Ferrari vs Kasjo w małych rękawicach w boksie miałaby sens? Jeden i drugi maja porażki w ostatnich walkach, kasjo kogoś kto ma technikę nie można dawać bo to kończy się porażka, a amadi jakąś tam siłę ciosu ma ale kondycja po stronie kasjo
kto by wygrał BOKS MAŁE RĘKAWICE
- Amadi 47.1% (72)
- Kasjo 52.9% (81)
KE I tak będzie kontrolować wydatki, więc jestem zadowolony z tego, że jest integracja europejska, i spełnione postulaty lewicy. W sumie to Biedroń baza, bo przedwczesne wybory tylko by nas pozbawiły kontroli UE, i wsparcia po kryzysie, bo byśmy się nie dogadali w tak szybkim czasie.
Ale libków boli dupa, w sumie nie mają żadnych argumentów przeciwko xD poza tym że ktoś śmiał coś zrobić przed nimi
#neuropa #bekazprawakow #takaprawda #polityka #heheszki #antykapitalizm
tymczasem Borys Budka:
Komentarz usunięty przez moderatora
@Gromnica: @muwieszeptem: ale jaka jest alternatywa?
- brak pieniędzy na odbudowę
- brak kontroli jakichkolwiek postulatów w projekcie odbudowy
Prawda jest taka, że PO i tak by ten fundusz poparła, bo to niedorzeczne żeby nie wysłać dokumentów na czas i pozbawić polski ponad 100 mld. Po prostu by zrobili to na swoich warunkach.
Skoro zrobiła lewica, to należy głośno szczekać. PiS który zwiększa integrację
Czy wy na lewicy wierzycie w świętego Mikołaja? dx Właśnie poparliście sponsoring przez UE reżimu bijącego gejów i kobiety xDD Karakan was wydyma jak wydymał Leppera i każdego innego.
Jak mi POmyleńcy przewidują upadek, to ja jestem spokojny xD
@muwieszeptem: @Zepelin9: pieniądze za praworządność? nie słyszałem xD
@Tyraxor: I ty coś piszesz o wyzywaniu? Że KO was wyzywa? A jedziecie kropka w kropkę jak PIS od 2015 roku. To samo - dwie duże literki, no tylko oni wyzywali wszystkich od lewaków, a wy widzę hasło klucz i największa obelga - libki.
I obelgi z ust pisu i konfederacji wam nie przeszkladzają? Jesteście po jednej wodzie tylko z różnych stron się do tego samego ekstremum zbliżacie.
A co do tych twoich pieniędzy za praworządność to unia już pokazała, gdzie nas ma i część z was elektoratu lewicy wydawało mi się rozumiała, że tam gdzie słońce nie dochodzi i że będzie bezradna również w tej kwestii. Nawet politycy lewicy