Aktywne Wpisy
xoxoxo_oxoxox +231
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow
I ten opis który jeszcze bardziej oddala kandydatów XD
A tyle sie mówi mówiło o mokebe ale niee
Tak czy siak macie walczyc o nią xD
I ten opis który jeszcze bardziej oddala kandydatów XD
A tyle sie mówi mówiło o mokebe ale niee
Tak czy siak macie walczyc o nią xD
HeIlNah +76
Dlaczego tacy ludzie marnują tlen. Dlaczego. ZACHOD UPADL
Ta laska to ewenement. Mając srednia widzów 100-200 dostaje regularnie co meisiac srednio 20-50 tysiecy od spermiarzy w DONEJTACH XD
Chlop przy takiej samej liczbie widzów jak 100-200zł na miesiac dostanie w donejtach to sukces
#przegryw #spermiage
Ta laska to ewenement. Mając srednia widzów 100-200 dostaje regularnie co meisiac srednio 20-50 tysiecy od spermiarzy w DONEJTACH XD
Chlop przy takiej samej liczbie widzów jak 100-200zł na miesiac dostanie w donejtach to sukces
#przegryw #spermiage
Kellys SWAG - napęd gx 1x12, hamulce XT, rs lyrik, damper sprężynowy. Rower przez rok jeżdżony kilka razy przez dziewczynę. Jeszcze rok gwarancji na podstawie faktury.
Mondraker Foxy z 2017 roku. Zawiecha Fox 34 z tłumikiem grip, damper Fox dps. Napęd 2x11 Shimano, hamulce sram level t. Jeżdżone na 3 łańcuchy zmieniane co 200km. Koleś na ten rower dmuchał i chuchał. Jak jechał do Świeradowa to go nie brał tylko wynajmował tam rower. Gdybym nie wiedział że to rower po trzech sezonach to bym nie uwierzył.
Obie maszyny mega, warte swojej ceny, a temu jak zwykle coś nie pasuje...
#rower #rowery #mtb #mtbenduro #szczecin #olx
A tak w ogole, to w Szczecinie macie gdzie jeździć na takich rowerach?
Ja przy 180cm jeździłem na giancie trance w rozmiarze M i miałem sztycę wysuniętą na maksa.