Aktywne Wpisy
aegypius +625
Czy ten naród już totalnie zdziczał i pozbył się jakichkolwiek przejawów człowieczeństwa i rozumu?
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
koronawirus +233
Tak wygląda u mnie jedna z dróg do lokalnej wioski. Ludzie nie mogą dojechać do domów. Przy granicy z Czechami dzieje się prawdziwa tragedia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#powodz
#powodz
Wielkość auta mi nie przeszkadza, jest atutem. Mam prawie 2 metry wzrostu, więc im więcej miejsca, tym lepiej.
Mam opcję zakupu sztuki z 2008 roku z pewnym 90 000 przebiegiem. No i to właśnie przemawia, że spodziewam się raczej bezproblemowej i taniej eksploatacji.
Niestety nim nie jeździłem i jedynie obawiam się tego, że będzie mułowaty. Wiem, że demonem prędkości nie będzie, ale chyba normalna, dynamiczna jazda po mieście powinna być spoko + wystarczający komfort przy trasach 120-140km/h? Jak by wyglądało realne spalanie? Miasto bez pałowania zmieszczę w ~9l, spokojną trasę w 8l?
Ewentualnie co byście polecali podobnego - duże, benzyna lub gaz, wystarczająco dużo miejsca dla wysokiego kierowcy? Budżet 20 000 z małym hakiem.
#samochody #motoryzacja #ford #mondeo
No i ja bym miasto liczył jednak bardziej 12-13.
Z rzeczy co sie moga p-------c, to jakosc wykonczenia nie jest swietna, wiec moze to czy tamto sie odkleic w srodku auta, ale jezeli chodzi o rzeczy typowo uzytkowe, to naprawde nie
Podsumowujac, auto mialem jakies 7 lat i gdybym mial mozliwosc ponownego