Wpis z mikrobloga

Czy wy też macie problem z graczami innych kolorów którzy nagminnie zbijają gymy mimo że na 100% osiągnęli dzienny limit złota? Już mi się powoli odechciewa grać kiedy nie moga wyfarmić 50 golda z 2 gymów obok siebie. Jakieś pomysły co zrobić? bo ewidentnie robią to celowo mimo że na tym nie zyskują.
#pokemongo
  • 10
@VanMiron: Jak masz możliwość to dawaj poksy do gymów w różnych częściach miasta. Jak jest gym blisko bloku czy na osiedlu to duże prawdopodobieństwo że go nawet z nudów ktoś zbije
@VanMiron: Ale na tym to polega xD Wrzucaj na noc, wtedy na ogół dłużej stoją, bo mało komu chce się chodzić. Chociaż nawet wtedy czasami trafiały mi się jakieś świry, co zbijały o 1 albo 4 nad ranem. A, no i jak gyma można bić z bloku/domu i ktoś tam gra w poki, to nawet nie próbuj przejmować, bo i tak ci odbiją w 20 minut ¯_(ツ)_/¯
@VanMiron: Mnie zbijają bo mam czarny pr, często jest tak ze tylko mnie wybiją, a resztę zostawią. Najlepsi to są Ci co 5 min przed północą zbijają, ha tfu na nich.
Kurde myślałem że w tej gierce community jest trochę dojrzalsze, nigdy nie zbijałem tych 2 gymów obok jak ktoś nie miał 8h, był nawet 1-2 znajome nicki co mnie też nie zbijali... tylko ostatnio jakiś gość chyba wrócił do gry i zaczęło się.
@VanMiron: Ja tak robie, ale jak wbijam tylko odznake z danego gyma, a jak widzę że ktoś mi specjalnie pokemony zbija, to wychodzę i zbijam mu pokemony z wszystkich gymów w okolicy, na ktorych ma postawione pokemony :D