Aktywne Wpisy
restofme +278
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Witam państwa bardzo serdecznie, jest 07:02:00, Piątek, 23 kwietnia 2021. Imieniny: Jerzego, Wojciecha. Słońce wstało dziś o 05:26. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 14 godzin i 37 minut, w zenicie znajdzie się o 12:44 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:03. Ciemna noc zapadnie o 21:35, ale gwiazd można wypatrywać od 20:43.
@micke: @Algus @TomTailor100 @Sikorka2017: @Wejszlo: @wynalazek_one @Pjotsze @Dziesion: @buczubuczu @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo: @AllGoesWrong: @slabehaslo: @shitty_support: @Jurgen_Van_Beethoven: @petla_sprzezenia: @omi-omi: @
Dzień dobry!
Piątek. Więc wszyscy mamy humor. Ale i tak smacznego śniadania i kawy wypada Wam życzyć!
Dzisiaj kopię łyżką chwytakową, doświadczenie plus 10 na mojej karcie postaci ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pracuje słuchając Mana więc czasem się śmieje jak głupi co pewnie świetnie wygląda z zewnątrz ¯_(ツ)_/¯
Trzymajcie się ciepło. Papapa. Hej!
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem @Mosiondz @Pshemeck @lenythenub
Śniadanko, kawka i do pracy. Z moich przenosin (tymczasowych) wyszedł mały ambaras, ale chyba wyjdzie nam na dobre (albo i nie xD).
Z tego całego bałaganu mam wolny weekend, więc jest dobrze ( ͡° ͜
@Jurgen_Van_Beethoven
@Dioddy
@Lutniczek
@wynalazek_one
@omi-omi
@bolorollo
I reszta ferajny.
Klaniam sie wszystkim wobec nisko w pas :-D
Dziś kolejny dzień kursu na A. Wczoraj idealnie trafiliśmy w okienko pogodowe i pojezdzilem elegancko po mieście dwie godzinki. Jezdzi się świetnie, to super uczucie śmigać prawdziwym moto w mieście na legalu jak normalny uczestnik ruchu. Jezdzi się tak samo jak samochodem nie ma tu żadnej filozofii xD z występkow to tylko jednej babie
@omi-omi: niesamowite, ile odcieni zieleni pojawia się na zdjęciach z Twoimi roślinkami, gdy w tle szary Poznań :3 piękna kolekcja Ci
Hejo, upragniony piatek:)
Udanego dnia, mimo mroźnego ranka... Białe dachy były.
no dzien dobry dla was koledzy no i milego dnia dla was i tak dalej dobra narazie
@slabehaslo po tym jak z tabletek znowu na zastrzyki przeszlismy to juz jest dobrze dostala jeszcze 4 zastrzyki i juz zdrowa na szczescie bo one tez na zolqdek zle robiq
Generalnie sytuacja nadal jest ciężka i w sumie ważą się losy... wszystkiego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dużo stresu, dużo zamieszania.
Ale są też (chyba) pozytywne wieści - Dziąślak ma wywalone na raczkowanie, bo ręce i nogi się nie synchronizują, więc postanowił szybciej zacząć chodzić na dwóch odnóżach. Na razie sama stoi, a chodzi sobie tylko jak ma się czego trzymać. Także z leżącego pulpeta w tryb
@Hansim33: pozycja bez znaczenia, bo wie, że śpi w najlepszym miejscu (ʘ‿ʘ)
@shitty_support: oj... (╯︵
A co do chodzenia, to bardziej mnie martwi że to za wcześnie i żeby nie wynikły z tego jakieś wady postawy, czy jakieś inne problemy na przyszłość. Muszę pediatry dopytać czy powinniśmy jej pozwolić hasać, czy raczej przekierowywać uwagę jakoś. W ogóle
@shitty_support oczekiwania otoczenia są naszym największym ograniczeniem :p
Dobry wieczór:)
Poczytałam Was w końcu na spokojnie i z milym brzmieniem w tle. Dzień po dniu leci i mam straszny niedosyt poranków z Wami.
@shitty_support bez stresu, może Gwiazdeczka odkryje zabawę w raczkowanie z czasem. Albo lepiej... Raczkujcie z nią :D dziewczyna widzi
Problem w tym, że już nie da rady. Załapała stanie i chodzenie i będzie teraz szkolić umiejętności. Jedyne co to skontrolować biodra, ale jak są ok to luz. Moja starsza córka jak uczyła się chodzić to musiała się czegoś trzymać, każdy krok wymierzony, nie sięga z komody do stołu to nie idzie, ominęła raczkowanie, raczej ślizgała się po podłodze .
@Wejszlo: ale rozstrzał. Podobno tak jest z bobasami i nie ma co porównywać, ale no,