Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 35
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo serdecznie, jest 07:02:00, Piątek, 23 kwietnia 2021. Imieniny: Jerzego, Wojciecha. Słońce wstało dziś o 05:26. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 14 godzin i 37 minut, w zenicie znajdzie się o 12:44 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:03. Ciemna noc zapadnie o 21:35, ale gwiazd można wypatrywać od 20:43.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo...
  • 23
  • Odpowiedz
Sieamno, dzień wita nas ładnym słoneczkiem. U mnie kolejny dzień analizowania dokumentacji na HO. Po południu jeśli pogoda się nie zepsuje wsiąde na rower by podskoczyć do paczkomatu i przy okazji zrobie kilka/kilkanaście dodatkowych kilometrow. Korzystajcie z piątku i miłego dnia!

@micke: @Algus @TomTailor100 @Sikorka2017: @Wejszlo: @wynalazek_one @Pjotsze @Dziesion: @buczubuczu @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo: @AllGoesWrong: @slabehaslo: @shitty_support: @Jurgen_Van_Beethoven: @petla_sprzezenia: @omi-omi: @
  • Odpowiedz

Dzień dobry!
Piątek. Więc wszyscy mamy humor. Ale i tak smacznego śniadania i kawy wypada Wam życzyć!
Dzisiaj kopię łyżką chwytakową, doświadczenie plus 10 na mojej karcie postaci ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pracuje słuchając Mana więc czasem się śmieje jak głupi co pewnie świetnie wygląda z zewnątrz ¯_(ツ)_/¯
Trzymajcie się ciepło. Papapa. Hej!
wynalazekone - ! spoiler @micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu ...
  • Odpowiedz
Dzień dobry

@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo  @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem @Mosiondz @Pshemeck @lenythenub

Śniadanko, kawka i do pracy. Z moich przenosin (tymczasowych) wyszedł mały ambaras, ale chyba wyjdzie nam na dobre (albo i nie xD).
Z tego całego bałaganu mam wolny weekend, więc jest dobrze ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
Dzień dobry, część i czołem. Piąteczek wpadł, chociaż na dworzu mroźnie. Wczoraj do późnych godzin rozmrażałem zamrażalnik, przez noc musiały być drzwiczki nie domknięte i miałem małą zimę. Dzieciaki chociaż się dobrze bawiły lepiąc mini bałwanki. Udanego dzionka i hej. ʕʔ
  • Odpowiedz
@micke
@Jurgen_Van_Beethoven
@Dioddy
@Lutniczek
@wynalazek_one
@omi-omi
@bolorollo

I reszta ferajny.

Klaniam sie wszystkim wobec nisko w pas :-D

Dziś kolejny dzień kursu na A. Wczoraj idealnie trafiliśmy w okienko pogodowe i pojezdzilem elegancko po mieście dwie godzinki. Jezdzi się świetnie, to super uczucie śmigać prawdziwym moto w mieście na legalu jak normalny uczestnik ruchu. Jezdzi się tak samo jak samochodem nie ma tu żadnej filozofii xD z występkow to tylko jednej babie
  • Odpowiedz
@micke: @Dziesion: @omi-omi: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @AllGoesWrong: @algus: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @Pjotsze: @Dddkop: @Sikorka2017: @Wejszlo: @shitty_support: @TomTailor100: @wyindywidualizowany: @Wejszlo: @mobutu2: @MalaGlupiaMiejscowosc01: @Hansim33: @nie_mowie_po_kociemu: @martica: @Lutniczek: @lenythenub:

@omi-omi: niesamowite, ile odcieni zieleni pojawia się na zdjęciach z Twoimi roślinkami, gdy w tle szary Poznań :3 piękna kolekcja Ci
  • Odpowiedz
@micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @nie_mowie_po_kociemu @Sikorka2017 @Syskiev @Wejszlo @omi-omi @Pjotsze @TomTailor100 @algus @wyinwidualizowany @petla_sprzezenia @Dddkop @wynalazek_one @shitty_support @slabehaslo @Dioddy @lenythenub @Mosiondz

no dzien dobry dla was koledzy no i milego dnia dla was i tak dalej dobra narazie

@slabehaslo po tym jak z tabletek znowu na zastrzyki przeszlismy to juz jest dobrze dostala jeszcze 4 zastrzyki i juz zdrowa na szczescie bo one tez na zolqdek zle robiq
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
Hej Ptysie.
Generalnie sytuacja nadal jest ciężka i w sumie ważą się losy... wszystkiego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dużo stresu, dużo zamieszania.

Ale są też (chyba) pozytywne wieści - Dziąślak ma wywalone na raczkowanie, bo ręce i nogi się nie synchronizują, więc postanowił szybciej zacząć chodzić na dwóch odnóżach. Na razie sama stoi, a chodzi sobie tylko jak ma się czego trzymać. Także z leżącego pulpeta w tryb
  • Odpowiedz
no i spi obok mnie teraz na bluzie na ktorej ma mnostwo zapachow od innych kotow i dziwie sie ze tak sobie normalnie spi jak ta bluza jest tak polozona ze ma bardzo niewygodnq pozycje no ale jakos spi

@Hansim33: pozycja bez znaczenia, bo wie, że śpi w najlepszym miejscu (ʘʘ)

Pojutrze kolejna impreza rodzinna, więc niech mnie ktoś odstrzeli, pliska.

@shitty_support: oj... (
  • Odpowiedz
  • 7
@slabehaslo: mam taki plan, żeby podjechać na spacer z Dziąślakiem, bo jeszcze nigdy nie była w parku. A wiewióry są super duże tam i nic się skubańce nie boją!

A co do chodzenia, to bardziej mnie martwi że to za wcześnie i żeby nie wynikły z tego jakieś wady postawy, czy jakieś inne problemy na przyszłość. Muszę pediatry dopytać czy powinniśmy jej pozwolić hasać, czy raczej przekierowywać uwagę jakoś. W ogóle
  • Odpowiedz
@slabehaslo: @shitty_support @wynalazek_one @wyinwidualizowany @Pjotsze @algus @Wejszlo @AllGoesWrong @Dziesion @MalaGlupiaMiejscowosc01 @TomTailor100 @unizony_czlonek @Hansim33 @Jurgen_Van_Beethoven @buczubuczu @bolorollo @mobutu2 @omi_omi @martica @lenythenub: @Lutniczek: @Mosiondz @piupiulaserem @nie_mowie_po_kociemu @zt_im

Dobry wieczór:)
Poczytałam Was w końcu na spokojnie i z milym brzmieniem w tle. Dzień po dniu leci i mam straszny niedosyt poranków z Wami.

@shitty_support bez stresu, może Gwiazdeczka odkryje zabawę w raczkowanie z czasem. Albo lepiej... Raczkujcie z nią :D dziewczyna widzi
  • Odpowiedz
@shitty_support dopytać czy powinniśmy jej pozwolić hasać, czy raczej przekierowywać uwagę jakoś

Problem w tym, że już nie da rady. Załapała stanie i chodzenie i będzie teraz szkolić umiejętności. Jedyne co to skontrolować biodra, ale jak są ok to luz. Moja starsza córka jak uczyła się chodzić to musiała się czegoś trzymać, każdy krok wymierzony, nie sięga z komody do stołu to nie idzie, ominęła raczkowanie, raczej ślizgała się po podłodze .
  • Odpowiedz
  • 1
@bolorollo: obiecuję, że jest spacerowana, po prostu nie mamy parku na tyle blisko żeby dojść tam piechotką ʕʔ Już się zrobiło ciepłej, więc wytrzymuje tak od 30 minut do nawet 2h (ale dopiero od niedawna, jak jej podnieśliśmy oparcie w gondoli i sobie siedzi, a jak zaśnie to kładziemy z powrotem).

@Wejszlo: ale rozstrzał. Podobno tak jest z bobasami i nie ma co porównywać, ale no,
  • Odpowiedz