Aktywne Wpisy

Vulnus +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
Budżet to max 400zl.
Z tagu wyłapałem modele:
- Panaracer gravelking sk 700x35-38c ale nigdzie nie ma brązowo czarnych, nawet czarnych
- schwalbe g-one 700x35+38c
- pirelli Cinturato gravel hard 35C (niestety trzeba dać 500)
- WTB ByWay TCS
Które polecacie ewentualnie inne modele
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gravel #szoss
Ja od siebie polecę Continentale Speed Kingi CX
@Wierzbek mocno polecane przez Janka z Bikeshow są Tufo Gravel Speedero.
@kicimici: Mogą sobie nawet napisać, że to najtrwalsza opona na rynku, wytrzymalsza od tytanu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Marketing nic nie znaczy, ważniejszy jest oplot: w G-One'ach jest 67, w Speed Kingach 180, na ponad dwa tysiące kilometrów zero kapci.
Komentarz usunięty przez autora
@kicimici: Do Tribana 500/520 wchodzą opony 40c, oczywiście bez błotników