Aktywne Wpisy
Lukardio +79
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +556
Poniżej cela seryjnego mordercy, który z karabinem w ręku pojechał na wyspę gdzie miało miejsce zebranie młodych ludzi. Przebrany za policjanta wyciągnął karabin i rozstrzelał na miejscu 69 osób wcześniej detonując b---ę w centrum miasta. Odsiedzi on 21lat, z dostępem do czynności edukacyjnych i pozwalających odnaleźć spokój - jak ogródki. Zaskarżył on wielokrotnie wyrok do Europejskiej Komisji Praw Człowieka, w celi posiada playstation 2 bo wyższe egzemplarze mają wbudowane wifi. Ma dostęp do prywatnego lekarza, oraz siłownie.
HaHaHa tY GłUPi PraWAku BroNISZ MordERcy XDD EkSPErT PRawa. Nie no panowie, dyskusja jest potrzebna, bo prawo jest bardzo arbitralne i losowe w każdym kilometrze kwadratowym świata. Nie trzeba być prawakiem ani obrońcą morderców żeby mieć własne zdanie na temat pewnych sytuacji i słusznośći jednego nieomylnego prawa nad drugim - tylko które jest wtedy to nieomylne?
#usa #blm #bekazlewactwa
@trejn: niewlasciwie wykonując swoją służbę jak juz tak lubisz pogrubiac.
@trejn: masowego. Z tego co pamietam, seryjny morderca musi zabic co najmniej 3 osoby nie na zlecenie, z powodow innych niz zagarniecie majatku w 3 osobnych incydentach. I incydenty musza byc jakos oddzielone czasowo, wiec Breivicka b---a + s---------a liczy sie jako 1.
Przykladem seryjnego jest na przyklad Ted Bundy, Richard Ramirez, zas masowi to wlasnie Breivik albo Woo Bum-kon [jakby ktos nie wiedzial, poludniowokoreanska bagieta na zadupiu
@lone_sloane: no ale Ty się odniosłeś raptem do jednego czynnika, który wymieniłem. Dlaczego pomijasz, że mamy 6x większą liczbę ludności i 5x mniejsze PKB? xD Stworzenie systemu penitencjarnego na takim poziomie jak w Norwegii ale na skalę
@DryfWiatrowZachodnich: Ja wiem po co są naklejki. To był
@DryfWiatrowZachodnich: Takie były na wyposażeniu, i mniej więcej wtedy zaczynali wycofywać tradycyjne, a energooszczędne miały jeszcze beznadziejne temperatury barwne, no i ceny dość zaporowe jak na studenta.
Troche poszukalem na ten temat i rzeczywiscie taki odsetek byl w 2016 roku i na ten rok wiele zrodel sie powoluje. Nie wiem dlaczego ale nie moglem znalezc zadnych bardziej aktualnych statystyk.
Czyzby wskaznik ten wzrosl i Norwegowie przestali sie
Komentarz usunięty przez moderatora