Wpis z mikrobloga

Tucker Carlson i FOX znowu rozpowszechnia teorie spiskowe o jury w sprawie Dereka Chauvina ¯\_(ツ)_/¯

Do doszło kompletne meltdown w odpowiedzi na byłego oficera więziennictwa w Nowym Jorku, który skrytykował Dereka Chauvina za użycie nadmiernej siły wobec George'a Floyda. Oto jak zakończył się wywiad.

https://twitter.com/atrupar/status/1384688301962141697

A ja tylko przypomnę jak FOX broniło się w sprawie pomówienia Tuckera, które miało miejsce na antenie "Tucker Carlson Tonight” emitowanego na FOX:
[1][2]

Just read U.S. District Judge Mary Kay Vyskocil's opinion, leaning heavily on the arguments of Fox's lawyers: The "'general tenor' of the show should then inform a viewer that [Carlson] is not 'stating actual facts' about the topics he discusses and is instead engaging in 'exaggeration' and 'non-literal commentary.' "

She wrote: "Fox persuasively argues, that given Mr. Carlson's reputation, any reasonable viewer 'arrive[s] with an appropriate amount of skepticism' about the statement he makes."

„Fox przekonująco argumentuje, że biorąc pod uwagę reputację pana Carlsona, każdy rozsądny widz„ przychodzi z odpowiednią dozą sceptycyzmu ”do wypowiedzi, które wygłasza”.

No ale do kogo ja to tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) przecież zapomniałem, że to wypok i tutaj:
- Derek Chauvin jest niewinny
- Prezydentem stanów jest tramp
- Karzyński został zamordowany
- szczepionki szkodzą
etc. etc. etc.

PS. Na screenie FOX odpowiada na pytanie jak wygląda rasizm.

k1fl0w - Tucker Carlson i FOX znowu rozpowszechnia teorie spiskowe o jury w sprawie D...

źródło: comment_1619023643VUBo0eS1lxBXSnl9oCvTkV.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz