Aktywne Wpisy
elozapiekanka +504
W szkole miałem typa ktorego matka skończyła liceum z moją matką i miałem porównanie co do zycia
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
ZenujacaDoomerka +76
Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Wie ktos moze o co moze chodzic i bylby sklonny mi to wytlumaczyc?
#sztucznainteligencja #machinelearning #datascience #artificialintelligence #siecineuronowe #uczeniemaszynowe #programowanie
Docelowo otrzymujesz cechy, które mają takie właściwości:
Zrobilem cos takiego, ze przetransformowalem taki obiekt na (liczbasekwencji, dlugosc_sekwencji * dlugosc_wektora) a potem zrobilem standaryzacje wzgledem osi 1 (liczac od 0).
(liczba_sekwencji, długość_sekwencji * długość wektora)
np. przed wrzuceniem do regresji logistycznej. Jeśli planujesz wrzucić sekwencję do modelu, który "rozumie" sekwencje, np. jakiegoś RNNa, to może to być potencjalnie problematyczne.Weźmy sobie przykład: masz zbiór, w którym codziennie mierzysz temperaturę i wilgotność (
długość_wektora=2
) przez co godzinę przez cały