Aktywne Wpisy

Megasuper +111
Początek końca książula. #ksiazulo
źródło: temp_file4366204377600619953
Pobierz
anoysath +1217
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz

#f1
Komentarz usunięty przez moderatora
Cezary wydawał się kiedyś normalny, ba nie wiem czy z 5 lat temu mu nie pisałem gdzieś pw żeby filmy na yt sam nagrywał. Niestety stało się coś złego.
Wyszedł jego charakter. Skrytykujesz go choć odrobinę, włącza mu się agresor, teksty w stylu co ja wiem to wiem. Popatrz na takiego Sokoła. Stoicki spokój a wiedza sama się obroni. Natomiast Cezary blokuje, bóldupi na
Ja byłem na wyścigu 20 letnich gruzów, który odbywał się na parkingu pod Biedronką, więc mogę wypowiadać się jako ekspert i szkalować Gerwazego
śmiała teza... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Ale wiesz.. może to tak jak z memami z Janem Pawłem II. Jak się kogoś za bardzo wychwala to wiadomo co się może stać
@GeRoNiMo321: Brokuł jest dobrym przykładem że bywanie na wyścigach nic nie daje.
Jak jest ok to jest ok. Idzie posłuchać. Ale w-----a się jak tylko ktoś delikatnie go skrytykuje czy wyrazi inny pogląd.
Nie raz mi napisał chamski komentarz jak uznałem, że sie nie zgadzam. I nie podważyłem jego zdania czy okoliczności obiektywnych. Opisałem swoje osobiste spojrzenie na tę sprawę, poglądy i ODCZUCIA
A on mnie z----ł za to co ja sobie myślę ;p Ale no to było