Aktywne Wpisy
Krupier +261
Jestem już w tym wieku, że bardziej niż gadżety i ciuchy cieszy mnie kupno taczki. XD
Wjechał bolid na działeczkę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#ogrodnictwo #dzialka #rod #rosliny #czujedobrzeczlowiek
Wjechał bolid na działeczkę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#ogrodnictwo #dzialka #rod #rosliny #czujedobrzeczlowiek
Viado +64
Tak sobie czytam te komentarze i nie dowierzam. Tusk pozatrudniał jakiś trolli na wykopie? Ludzie cieszą z ograniczenia wolności? Co się stało z tym portalem że zamienił się w lewacko-tuskowy ściek? Nie chcesz to nie kupuj na stacji dzbanie jeden z drugim, a nie na siłę chcesz uszczęśliwiać innych zakazami. Gdzieś czytałem, że spory zysk stacji paliw to właśnie alko, ciekawe cenę czego podniosą jak wejdzie ten zakaz ( ͡° ͜
#ps5 #ps4 #ps3
- jak zdechnie bateria CMOS w PS3, 4 i 5 to nie da się odpalić gier cyfrowych, a na 4 i 5 też fizycznych
- CMOS można wymienić ale nie jest to takie łatwe jak w PC
- jak ją wymienimy to konsola sobie zsynchronizuje czas z serwera Sony i będzie dalej śmigać
- problem będzie kiedy Sony odetnie serwery do synchronizacji czasu, albo kiedy nie będziemy mieć dostępu
MS oferuje usługi chmurowe Azure. Więc muszą mieć dobra infrastrukturę bo to sprzedają. I po prostu Xbox też z tej infrastruktury korzysta.
PS tego nie ma więc musi kupować to od innych więc drożej.
Ta informacja dotyczy retrogamerów, a nie ludzi którzy łykają tę samą grę po raz trzeci bo łaskawy pan podbił rozdziałkę.
Playstation tez...super sprzet. Bardzo lubie. Ale gowniane plastki, piszczacy zasilacz itd. I
Sony faktycznie coś ze sprzętem nie za mocno, chociaż chyba aparaty nadal dobrze im idą. PS to ich najmocniejsza dywizja, więc może stwierdzili, że nie ma po co się starać, skoro rynek