Wpis z mikrobloga

‒ Powiedziałem dziś drużynie, że chcę rozwiązać swój kontrakt z końcem lata. Powiedziałem o tym odpowiedzialnym osobom w klubie po odpadnięciu z Ligi Mistrzów w ciągu tygodnia. Pojawiło się kilka plotek, więc chciałem to powiedzieć drużynie osobiście ‒ powiedział po meczu Flick.
‒ Chcę również podziękować klubowi za to, że dał mi możliwość trenowania tej drużyny – podsumował trener FCB.

#mecz #bayernmonachium
1.....2 - ‒ Powiedziałem dziś drużynie, że chcę rozwiązać swój kontrakt z końcem lata...

źródło: comment_1618678367zciFMLSkjMjy4pAYCXg4ir.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aik32fr45yd zawsze byłem fanem JM, ale już zgniłe jabłko się z niego zrobiło. Loew myślę, że zakończy karierę, a Lipsk może ściągnąć trenera ze swojej stajni z Salzburga. Na trenena Bayernu też bym obstawił Nagelsmana
  • Odpowiedz
do Lipska kto ? A może Mourinho ?

@Aik32fr45yd: Lips to nie klub z premier league, zeby palic hajsem w piecu, a MO dużo sobie życzy, a wyniki skończyły sie na realu, wedlug mnie wezma jakiegoś młodego, utalentowanego wilczka
  • Odpowiedz
@11262: Szkoda, że odchodzi. Oglądanie Bayernu pod jego wodzą to czysta przyjemność, tylko Bayern Juppa może się równać z obecnym Bayernem.
Aczkolwiek z drugiej strony... to dobrze, bo może Bayern nie będzie już tak mocny w Europie, a to dla mnie jako kibica Realu dobra wiadomość( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz