Wpis z mikrobloga

@PanKracy582: kurka mirki, co za uberchujowy dzień wczoraj miałem to jest mało powiedziane

jestem młodym, szczupłym mężczyzną, ubieram się raczej normalnie, nie mam żadnych k---a tuneli w uszach, czerwonych włosów, nie chodzę w rurkach - innymi słowy swoim wyglądem nikogo nie prowokuję i nie w------m. nigdy nie spotkałem się z jakąś agresją wymierzoną we mnie. do wczoraj.

dzień jak co dzień, wychodzę z domu o 7:02, o 7:08 jestem na przystanku, 7:10
  • Odpowiedz
@sinist3rr Teraz się zastawiam. Czy to sobie kupują faceci żeby się przypodobać dziewczynie? To w sumie by było pół biedy. Chyba najgorzej jakby to dziewczyna kupiła chłopakowi takie g---o w ramach prezentu i biedny by musiał w tym chodzić. Albo.. w ogóle nikt tego nie kupuje w co wierzę
  • Odpowiedz
@sinist3rr: Przecież te koszulki to jest majstersztyk jeżeli chodzi o system sprzedaży. Takie jak na zdjęciu tylko różniące się zawodem/hobby albo miesiącem urodzenia są reklamowane na fejsbuku przez dobrze targetowane reklamy prosto w ludzi którzy są w odpowiednim przedziale wiekowym/mają ustawiony status w związku/polubione tematyczne grupy czy strony albo wstawioną datę urodzin. Leci to masowo i tacy ludzie to biorą a producent wywozi pieniądze na taczce.
  • Odpowiedz