Aktywne Wpisy

Moseva +212
Szkoda mi chłopaków z Krakowa.
Kierowca zachowywał się głupio na trasie, przykro mi ze nikt ho wystarczająco nie wyedukowal o „bezpiecznej” szybkiej jeździe. Może był uzależniony od adrenaliny. Szkoda ze nikt w porę nim nie potrząsnął, nie zabrał prawka. Biedni są ci trzej pasażerowie, którzy zginęli razem z nim i ich rodziny, które cierpią.
Szkoda mi załogi Titana.
Byli odkrywcami, wizjonerami, może chora i niepotrzebna fantazja, ale nikt z nich nie zasługiwał
Kierowca zachowywał się głupio na trasie, przykro mi ze nikt ho wystarczająco nie wyedukowal o „bezpiecznej” szybkiej jeździe. Może był uzależniony od adrenaliny. Szkoda ze nikt w porę nim nie potrząsnął, nie zabrał prawka. Biedni są ci trzej pasażerowie, którzy zginęli razem z nim i ich rodziny, które cierpią.
Szkoda mi załogi Titana.
Byli odkrywcami, wizjonerami, może chora i niepotrzebna fantazja, ale nikt z nich nie zasługiwał

keppo +54

Nie ma drugiej osoby na świecie, która byłaby w stanie ZAWSZE poprawić mi humor i która znosiłaby moją #!$%@?ą chorobę i skutki uboczne leków. Plusiki dzisiaj dla niego - kocham Cię nad życie Stary.
A ja dzisiaj się pochwalę, bo wstałam rano i pojechałam na 8 do pracy i tak sobie siedzę. Czuję się już dużo lepiej po wczorajszym. Wydaje mi się, że potrzebowałam właśnie takiego dnia na wyciszenie, bo dzisiaj wstałam bez żadnych nerwów i na totalnym luzie wyszykowałam się do pracy. Apetyt nadal nie dopisuje, ale przynajmniej nie mam już takich silnych nudności.
Dziękuję Wam Mirki za wsparcie w komentarzach i wiadomościach prywatnych - to strasznie dużo dla mnie znaczy.
Udanego weekendu!
#psychonudles #psychiatria #depresja
@send_nudles: Jeśli...
...to nie bój nic, na pewno nie jest za mało ;)
Chociaż jak lubi lego, to wiesz - zawsze lepiej mieć lego niż nie mieć lego ( ͡° ͜ʖ ͡
@ziel0ny: Jeżeli jestem sam przez całe życie i nie masz nikogo, kto okazałby ci wsparcie to jest twoja wina a nie świata
Ale wiesz, że do przyjaźni/związku potrzeba woli dwóch ludzi?
Komentarz usunięty przez autora
@pemfon: No wiem, dlatego gdy ktoś siedzi całe życie w domu i nawet nie stara się socjalizować i poznawać nowych ludzi to nikt tego za niego nie zrobi
Za to ty robisz z siebie niezłą atencjuszke, widać że ci atencja od męża nie wystarcza
Też chcę być taki super (✌ ゚ ∀ ゚)☞