Aktywne Wpisy

noipmezc +10
dajcie jakies slowo a ja wymysle rym

Buchomodozor +48
Wkurza mnie kupowanie wody. Od dwóch dni napełniam butelki po cisowiance kranówą, która rzekomo różowej nie smakuje, jak na razie zero podejrzeń.
#heheszki
#heheszki

#heheszki ##!$%@? #nitrozyniak #lol #leagueoflegends
Nitro dobrze wie że jest toxicem i że nawet jeśli sprawa została przepchnięta przez kogoś z góry to spokojnie za toksyczność mogą mu wrzucić tą karę.
A najlepsze jest "zdziwienie" że na wszystkie konta bana i te info "na tym nie grałem" XD skoro kasują jego wszystkie konta żeby go odciąć od ligi (szczególnie że już sto lat temu miałem jakieś bany za cheetowanie) to
Koleś pisze, iż szkoda, że czyjaś matka nie dokonała aborcji i się dziwi, że dostał perma (-‸ლ)
Oto wpisy jego widowni. Idealnie ich wytresował. Tutaj więcej jego "wyczynów".
I taki gość ma jeszcze dziecko...
@marekseo: no ja mialem na mysli wlasnie to co xD ale zle odmieniłem, włąsnie chodziło mi ze "miał" a napisałem "miałem"
Dla niego sytuacja git bo to taka "próba wiary" XD
Pozwól w takim razie, że ja nic nie powiem, bo w słowniku ludzi kulturalnych brakuje słów by opisać co właśnie napisałeś
A on zamiast złapać ogara i nie podpadać to zrobił to na co czekali.
Jakby chcieli go #!$%@?ć to za randomową gre by go mogli #!$%@?ć "anonimowym społecznym donosem", zrobiliby ustawke na reddicie, tam ludzie takie teamaty łapią. Ostatnio promisqu napisał typowy coś