Wpis z mikrobloga

@Chopin_fapu: #!$%@? mnie ta narracja xD

Nitro dobrze wie że jest toxicem i że nawet jeśli sprawa została przepchnięta przez kogoś z góry to spokojnie za toksyczność mogą mu wrzucić tą karę.

A najlepsze jest "zdziwienie" że na wszystkie konta bana i te info "na tym nie grałem" XD skoro kasują jego wszystkie konta żeby go odciąć od ligi (szczególnie że już sto lat temu miałem jakieś bany za cheetowanie) to
@NewBlueSky: Na dodatek on kiedyś dostał perma za Bot of Legends, bodajże 2014 rok. Ciekawe czy z samego tego nie powinien na każde inne dostawać.

Koleś pisze, iż szkoda, że czyjaś matka nie dokonała aborcji i się dziwi, że dostał perma ()

Oto wpisy jego widowni. Idealnie ich wytresował. Tutaj więcej jego "wyczynów".
I taki gość ma jeszcze dziecko...
Pobierz
źródło: comment_1618570192TIBqmoR5FcuKUw9iXqc5wp.jpg
(szczególnie że już sto lat temu miałem jakieś bany za cheetowanie)

@marekseo: no ja mialem na mysli wlasnie to co xD ale zle odmieniłem, włąsnie chodziło mi ze "miał" a napisałem "miałem"

Dla niego sytuacja git bo to taka "próba wiary" XD
@Chopin_fapu:

prawda jest taka że dostał bo powiedział to co sądzi o tym wszystkim i o #!$%@?. A że w riot pewnie pracują same simpy to włączył się im tryb białego rycerza i jazda xd

Pozwól w takim razie, że ja nic nie powiem, bo w słowniku ludzi kulturalnych brakuje słów by opisać co właśnie napisałeś
@Chopin_fapu: równie dobrze typ mógł być już dawno na celowniku tylko włąsnie brakowało im czegoś pod polityke głównego rito żeby góra rito ze stanów czy europy go skreśliła.

A on zamiast złapać ogara i nie podpadać to zrobił to na co czekali.

Jakby chcieli go #!$%@?ć to za randomową gre by go mogli #!$%@?ć "anonimowym społecznym donosem", zrobiliby ustawke na reddicie, tam ludzie takie teamaty łapią. Ostatnio promisqu napisał typowy coś