Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się nad zakupem iPada Pro 12,9 zbliżającej się nowej generacji, wraz z Apple Pencil.
Generalnie mam już cały zestaw, czyli MacBooka, iPhone, Watcha, AirPodsy i bardzo doceniam każde z tych urządzeń. Czy ten iPad Pro wniesie jakąś wartość w moje życie?

Dodam że generalnie sam nie potrafię w wyobraźni znaleźć sensownego zastosowania, dla tego iPada Pro, ale jestem gadżeciarzem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Koleżanka mówi że iPad i Pencil przyda się jak pójdę na podyplomowe studia, ponoć to bardzo wygodne do notatek - prawda to?

#apple #ipad
  • 5
Dodam że generalnie sam nie potrafię w wyobraźni znaleźć sensownego zastosowania, dla tego iPada Pro,

@DiMaria: Sam sobie odpowiedziałeś

Koleżanka mówi że iPad i Pencil przyda się jak pójdę na podyplomowe studia, ponoć to bardzo wygodne do notatek - prawda to?

@DiMaria: Próbowałeś kiedyś notować coś szybko na klawiaturze dotykowej? Moim zdaniem do pracy czy na studia bez zwykłej klawiatury czy myszki to niewiele można zrobić.
Jak myślisz dlaczego po
@prytozord: Właśnie ona mówi o tym Pencilu, że z jego pomocą robi notatki na iPadzie. Dlatego próbuję zweryfikować czy to rzeczywiście takie fajne w rzeczywistości, czy mija się z prawdą, bo jak wiemy ludzie mają tendencję do konfabulacji.