Wpis z mikrobloga

@przejscianiema: takie samo, czyli żadne, auto bez żadnych nowinek i przewag technologicznych, ot solidnie wykonany samochód i koniec, nie imponuje osiągami, wagą, jakością wykończenia, ani prowadzeniem. Jeśli ten model był wołaniem o pomoc marki i nadzieją na przyszłość, to nic dziwnego, że tej marki nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jedyna marka(auto) ktora dobrze przepowiedziala kierunek zmian bo to auto nadal dobrze wyglada.

@loczyn: W sumie Ford zrobił to samo, a nawet więcej 8 lat wcześniej focusem mk1.
  • Odpowiedz
@radoskor3 ja wchodzę w galerie wybieram a fotka się nie dodaje, kiedyś miałem też tak z tym że nie był aktywny, ogólnie na apce nie mogę już dodać od kilku Miechów pisałem do wykopu kilka razy dalej nic
  • Odpowiedz
@text: nie, po prostu to tańsze rozwiazanie, po civic vii wlozyli belkę, ale jak civic IX dostał na torze z golfem, to w civic x wrocili to wielowahacza. Dzięki czemu, bez podnoszenia mocy, wygrał z golfem.
  • Odpowiedz
1.6 thp im się nie udało w #!$%@?ę

@doodcinki: Nie do końca tylko im, nawet BMW przyłożyło do tego rękę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja w swoim RCZ mam dopiero 80 tys. ale i tak już powoli się szykuję na lekki remont, żeby się nie obudzić z czymś poważniejszym. :D Choć poza piszczącym paskiem nic jeszcze się nie odezwało.
  • Odpowiedz