Aktywne Wpisy
bomba4 +117
To może być duży game changer na rynku. Oby tylko Tusk nie tupnął nogą i tego nie zablokował
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Do wyboru są różne marki. Z tego co rozumiem sa 3 rodzaje rozwiązań:
1. Zwykły sedes+ deska z funkcja bidetu - minusem tutaj jest fakt że kable wystają i większość modeli wygląda brzyko i nie pasuje do stylu minimalistycznej łazienki.
2. Sedes z funkcją bidetu (leje zimną wodą, nie ma tam elektroniki)
3. Toaleta myjąca - połaczenie tych dwóch wyżej - wszystko jest wbudowane w ceramice wiec wygląda mega estetycznie. Niestety są to te najdroższe rozwiązania
Pytanie do was mirki, na co wy byście się zdecydowali? Może sami korzystacie i możecie coś polecić.
#bidet #lazienka #toaleta #mieszkanie #dom #remont #remontujzwykopem
@robertx: Wygodniej mieć bidet razem niż skakać po łazience ze spuszczonymi spodniami i obsraną dupą.
@Ataxia: Ja planuję opcję 1 i bawić się maskowaniem podłączeń, 2 to nie to a 3 faktycznie koszty robią się absurdalne. Do tego jeden wydaje mi się dużo bardziej serwisowalne.
Ostatecznie zdecydowałem się na "normalny" wc z bidettą obok, chyba najlepsze rozwiązanie jeżeli chodzi o higienę jak i długoterminowy użytek.
@czeki21: cool ale nie o to pytałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
po przeczytaniu waszych opinii i rozmowie z różową zdecydowaliśmy się na opcje nr 2 - cos jak pic:
Plusy takiego rozwiązania:
+ zajmuję mniej
@Seraphiel: Dodatkową zaletą tego rozwiązania jest to że właściwie nie potrzeba szczotki, równie dobrze myje dupę jak i muszlę. Wadą z kolei że łatwo wszystko zachlapać. Jak byłem w Indiach to nie widziałem suchej łazienki, wszystko było zawsze od tego mokre.