Wpis z mikrobloga

Smutne jest to, że wiele Pań zachowuje się tak jakby nie chciały dać żadnej szansy przegrywom, którzy chcą po prostu mieć kogoś w swoim życiu a nie tylko zaruchać. Mirki czy to jest u nas normą? Panie mają tak wywalone w kosmos ego i uważają się za Bogini bo mogą zawsze bez problemu znaleźć sobie faceta? Rozumiem że taka sytuacja może być na rękę trenerom uwodzenia aby doić desperatów z kasy albo portalom randkowym aby również doić za jakieś tam możliwości. OK ale komu się odmieniło życie dzięki pomocy trenerów uwodzenia i ile tak naprawdę może kosztować miłość? Ile trzeba zapłacić żeby znaleźć sobie partnerkę a nie tylko poruchać i mieć wreszcie spokój? Może mi ktoś podać konkretne kwoty?

#pua #uwodzenie #tinder #badoo #przegryw
  • 10
OK ale komu się odmieniło życie dzięki pomocy trenerów uwodzenia

@daro1: nikomu, te kursy uwodzenia to jedynie SCAM

ile tak naprawdę może kosztować miłość

@daro1: nic nie kosztuje, a na pewno nie kasę wkładaną w kursy

jeśli masz kasę to kup mieszkanie i jakiś ładny samochód, to jedynie ewentualnie zwiększy Twoje szanse
@steppenwolf90: Czyli co, wiedza i praktyka tam nabyta nic nie daje? Oglądam często materiały Frywolnego. Sama wiedza którą przekazuje nawet za darmo (jako zachęta do płatnych kursów) też nie jest wartościowa?
@tryboszczednosci96: Nie, tu chodzi o co innego. Możliwe że rynek matrymonialny został skomercjalizowany. Tym bardziej że teraz COVID to dużo więcej ludzi może siedzieć i na portalach randkowych. Ja myślę że na darmowych kontach za wiele to nie można zdziałać, choćby ze względu na limity wiadomości czy coś takiego.
@Marek_Rekus: Oczywiście. Jestem skłonny zaakceptować jej wady, tylko ja na razie to jestem na etapie szukania a nie chcę szukać w rynsztoku albo Pań z nie wiadomo jakimi wymaganiami.
Czyli co, wiedza i praktyka tam nabyta nic nie daje?

@daro1: nie, zazwyczaj to są jakieś PUA urojenia

bądź sobą i żyj według własnych wartości

na metody tam pokazane może wyrwiesz jakąś karynkę i tyle

ważniejsze jest co sobą prezentujesz - wygląd, dynamina, status, kasa itp.
@steppenwolf90: Oni często tam coś mówią o emocjach i pewności siebie. Kiedyś tak wyrwałem pierwszą w swoim życiu kobietę ale to tylko na jeden wieczór więc coś w tym jest. Na prosty tekst że ją kocham i czy ona mnie kocha była tak szczęśliwa że nie dałoby się tego opisać. Emocje też musiały być. O tym często Frywolny mówi. Podejrzewam że te szkolenia nie są do związków ale do wyrywania dziewczyn