Wpis z mikrobloga

@Fat_Mo: W RPA najbardziej ryją mi głowę te wszystkie zabezpieczenia , w tym domu na klipie są nawet stalowe kraty przy wejściu na piętro z parteru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co to za życie ...
  • Odpowiedz
@Fat_Mo: Myślę że krajobrazy piękne poza tym jak patrzę na "streetview" to wszędzie śmieci, kraty , zasieki pod napięciem i wysokie ogrodzenia - więc oceniam że są tam z jakiegoś ważnego powodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale życzę koledze żebyś spełnił swoje marzenia, w sumie to koleżanka była w 18 albo 19 roku na kontrakcie w Kapsztadzie przez rok i miło wspominała - twierdziła że troche
  • Odpowiedz
@ijones: Ja jestem typowym osiedleńcem, który zaliczył kilka miast wojewódzkich, squot, pokoje etc. ale aktualnie mieszka w domu rodzinnym na peryferiach miasta powiatowego w wiosce. Nigdy nie byłem za granicą, przynajmniej nie dalej niż 100 km.
Ale dążę do tego, żeby móc trochę pozwiedzać nawet w turystycznym stylu. Najbardziej interesują mnie aspekty urbanizacyjne. Mieszkając w różnych dziwnych miejscach w życiu, wystarczy, że gdzieś postawisz nogę i wiesz co jest grane
  • Odpowiedz