Aktywne Wpisy
Kupamilosci +325
karix98 +118
obejrzałem w końcu do końca ten film tej histeryczki z siłowni, to jak zaczęła płakać i mówić że jakaś kultura gwałtu bo ktoś się na nią patrzy to idealny przykład fobii społecznej i ona chce być terapeutką, jak ona sama się nadaje na terapie, jeszcze to oświadczenie na insta że jest bi XD, idealny przykład zrytego mózgu, a to ja myślałem że mam fobie społeczną XD
#silownia #bekazlewactwa #heheszki #patologiazmiasta
#silownia #bekazlewactwa #heheszki #patologiazmiasta
Wyniki od ostatniego wpisu.
Kupiłem, zainwestowałem, zrobiłem i przesiadłem się na szosę (trochę upośledzoną, bo fitness, ale szosę) i po 75km muszę stwierdzić, że na moim ciężkim czołgu utrzymanie tempa w okolicy 21 km/h już było wyczynem, a tutaj 25 km/h na luzie i 30 km/h to coś w miarę łatwego do ogarnięcia, by częściej się pokręcić przy trójce z przodu.
Z początku trochę miałem problemy z przyzwyczajeniem się do tak lekkiego przodu, ale teraz jest już luz :D
Przydałoby się 9 biegów z tyłu, ale to melodia przyszłości.
Oby tylko pogoda sprzyjała :)
#rowerowyrownik #ruszwarszawa #rower
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
Od jutra zima :) Napisz na PW skąd jesteś, jak się trafi jakaś jazda w Twoje okolice to chętnie pokręcę z kolegą :)
Żadna tajemnica - Bemowo-Lotnisko :)
Tylko raczej sytuację, gdy wychodzę sobie pokręcić tak zwyczajnie, są dość rzadkie :(
@Yurakamisa:
Dokładnie, inna szybkość jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nagle się okazuję, że można robić większe odległości, a zmęczenie nie jest większe.
Mi brakuję tych dwóch przełożeń niestety z tyłu i będę musiał zainwestować w koło z kasetą, ale już przygotowałem się na to i z przodu