Aktywne Wpisy
robercik123007 +247
uwielbiam wchodzić na olx i zgłaszać frajerów co sprzedając coś i manipulują tytułem ogłoszenia np yamaha honda ktm . albo inni co podają cenę z d--y np 12345678 itp
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
paweucio +72
czemu kiedys to bylo? pilismy gowniane browary w plenerze, w dupsko mi zimno bylo, a i zdarzalo sie ze w zime drzewo do lasu wiezlismy co by ognisko bylo, palilismy route 66,albo inne viceroje i bylo cudownie, dzis jakies 15lat pozniej siedzisz w cieplym domu pijesz co chcesz, palisz co chcesz, jedziesz gdzie chcesz, a najchetniej bys wrocil tam na to ognisko? hashtag opowiescizdupy hashtag kiedytobylo
Jaką klasą grasz najczęściej?
Ale z tego co widzę w googlu to infantry to szturmowiec raczej, specjalista jest snajperem, ma jakieś gadżety pokroju b---y co wybucha jak się przekroczy przez laser, oficer to inżynier, stawiający wieżyczki i pola siłowe, a ciężki strzelec ma granaty, b---y odpalane na przycisk, działko z granatami i jakieś
Lepiej już wieżyczkę mieć, zanim ktoś ją zniszczy to trochę DMG zada