Wpis z mikrobloga

Jakie są najgłupsze wpisy, które przeczytaliście na wykopie?
Ja zaczynam: https://www.wykop.pl/link/6047207/comment/90489441/#comment-90489441

Bosak z nacjonalisty przez umiarkowanego nowoczesnego endeka zrobil się teraz libertarianinem. Zresztą sam to przyznaje.

Konfederacja to libertarianie

Za dużo głupoty rozpowszechnianej przez użytkownika @Destylatornia jak dla mnie.

#bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka #libertarianizm
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ekspert_od_niczego: myślę że to nazywanie każdego od sasa do lasa libertarianinem wzięło się z tego, że wszystkie testy politycznie nazywają tak większość prawej dolnej ćwiartki. Niemniej wątpie by Bosak spełniał nawet to kryterium.
  • Odpowiedz
@Ekspert_od_niczego Jakim ty jesteś mułem bagiennym. Doktryna libertariańska dla Konfederacji jest wpisana jako główna nawet w twojej Wikipedii, z której czerpiesz wiedzę życiową xD Dam Bosak o sobie mówi "ewoluowałem od nacjonalizmu do wolnosciowca".
  • Odpowiedz
@Destylatornia: Jedyne słowo "libertarianizm, jakie w ogóle pada w tym artykule jest w zdaniu: "Ugrupowania wchodzące w skład Konfederacji reprezentują poglądy należące do różnych prawicowych nurtów (głównie narodowy konserwatyzm i konserwatywny libertarianizm)."

Ugrupowania w konfie, a nie konfa, czaisz bazę?

I akurat z tym się nie zgadzam, bo żadna partia w konfie nie jest libertariańska. Nie dali na to źródła.
  • Odpowiedz
@Ekspert_od_niczego Ugrupowania w Konfiee, ale nie Konfa xD Czyli Wolne Konopie, które są w Konfederacji i są ze względu na legalizację dragów, nie mają poparcia Konfederacji xD Czaje, czaje... xDDD Fajny z ciebie lewak, donosicielami taki, jak widzę. Co tam tak bardzo zabolało? XD
  • Odpowiedz
@Ekspert_od_niczego A już mi się przypomniało. Nazwałem cię idiota i postanowilrs zareagować jak Putin. Jesteś zwyklum lewackim doonsicielem. W komentarzach pod wrzutka cię zmimudowali to poszefles szukać kolegów na Mirkowo xD Na nic twoje miotanie się. Bosak że swoim ugrupowaniem nie przejawia żadnych narodowo katolickch objawów. Jest już zwykłym libertarianinem. Mógłby się już do Korwina zapisać, a potem do ciebie, czyli do Wiosny xD
  • Odpowiedz