Wpis z mikrobloga

@Watchdog_Polska

Macie jakieś informacje na temat szczepionki #moderna ? Da się nią w Polsce w ogóle zaszczepić? Gdzie nie pytam jest tylko Pfizer albo AstraZeneca. Rząd niby kupuje moderne, niby zapasy małe, ale są sprowadzane, a szczepić się nią w ogóle nie da.

Moim zdaniem tutaj jest jakiś gruby wałek. Kilku lekarzy, których pytałem czym się szczepili, to mówili, że moderną, ale mówili, żebym nikomu nie mówił ( ͡° ͜ʖ ͡°) , bo oni też nie powinni mówić, a w razie co to mieli mówić, że AZ lub właśnie PF.

#koronawirus #polska
  • 14
@lukaszzz: bo in moderna we trust, a jak o niej się nie wspomina, to znaczy że jest to celowe, a to znaczy że produkt i wartościowy i nie ma żadnego związku z polityką. Poza tym szczepionki kupione z moich podatków więc chcę wybrać produkt samemu, a nie że mi będą narzucać. Dokładałem się do moderny tak samo jak do reszty, także ją chcę otrzymać.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Dokładałem się do moderny tak samo jak do reszty, także ją chcę otrzymać.

@kosti9191: chcieć to se możesz, zanim dojdą do rocznika 91 to dostaniesz Sputnika xD
Macie jakieś informacje na temat szczepionki #moderna ? Da się nią w Polsce w ogóle zaszczepić? Gdzie nie pytam jest tylko Pfizer albo AstraZeneca. Rząd niby kupuje moderne, niby zapasy małe, ale są sprowadzane, a szczepić się nią w ogóle nie da.

@kosti9191: Nie posiadamy takich informacji. A na rządowej stronie z raportem szczepień informacje są dosyć ogólne, bez podziału na rodzaj szczepionki. https://www.gov.pl/web/szczepimysie/raport-szczepien-przeciwko-covid-19