Aktywne Wpisy
Zdajecie sobie sprawe ze istnieje REALNA SZANSA ze ten oto osobnik czyli Sebastian Pitoń ktora mowil ze gdyby rzadzil Polska to wybudowalby mur na granicy z #ukraina oraz fose wypelniona kwasem dostanie sie do sejmu jako posel #konfederacja ktora do tego bedzie w koalicji rzadzacej razem z #pis? Wszystkie sondaze na to obecnie wskazuja. To jest dramat. #polityka
mickpl +92
Pamiętam, że pierwszy raz pomyślałem, że możemy mieć bąbla na nieruchomościach, kiedy ten od "siema witam w mojej kuchni" wrzucił filmik "mój pierwszy flip mieszkaniowy".
Dzisiaj czytam, że w kwadraty inwestuje Donatan i zaprasza do wynajmowania, bo już skończył wykańczanie.
Po chwili @affairz wrzuca profil jakiejś znanej aktorki, która się przebranżowiła na pośrednika czy rentiera, nie wiem.
O tym, że z taksówkarzami się głównie rozmawia o kwadratach to nie wspominam. Ani że
Dzisiaj czytam, że w kwadraty inwestuje Donatan i zaprasza do wynajmowania, bo już skończył wykańczanie.
Po chwili @affairz wrzuca profil jakiejś znanej aktorki, która się przebranżowiła na pośrednika czy rentiera, nie wiem.
O tym, że z taksówkarzami się głównie rozmawia o kwadratach to nie wspominam. Ani że
#famemma