Wpis z mikrobloga

Poleci ktoś jakiś dobry tutek robienia applikacji webowych z wykorzystaniem C#, ASP.NET? Interesuje mnie coś kompletnego, backend i frontend. Najlepiej bez podstaw C#, pętli, instrukcji warunkowych itp. Coś w stylu notes for proffesionals

#programowanie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krand: @VDrakkainen: Patrząc po opisach wydają się całkiem okej. Skłaniałem się bardziej ku react - ma wzmiankę o CQRS, a słyszałem, że to całkiem przydatne, jest też zdecydowanie dłuższy, ale ma za to sporo legacy contentu. Macie jakąś radę co wybrać?
Z tego co kojarzę, na Udemy można czasem wyłapać jakiś kupon, udało Wam się w przypadku tych kursów, czy są warte tych 500 zł?
  • Odpowiedz
udało Wam się w przypadku tych kursów, czy są warte tych 500 zł

@poloq: Jezu, nie xD Nie jestem pewien jak to udemy działa ale jak ja sobie wejdę z incognito to mam ofertę jak ze screena. Więc może trochę pokombinuj z vpnami czy ciasteczkami nie wiem :D Jak za zebranie tego wszystkiego w jednym miejscu te parę dyszek to w miarę uczciwa cena, głównie ze względu na to że
VDrakkainen - > udało Wam się w przypadku tych kursów, czy są warte tych 500 zł
@pol...

źródło: comment_16181735271qb3kCmR9KiDSwo9wbhGdD.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@oxern: Ciekawe podejście, tekst po angielsku, ale sam film już po polsku - ale wygląda spoko, szczególnie kilka epizodów rzuciło się w oczy - sprawdzę, dzięki!
  • Odpowiedz