Aktywne Wpisy

Konrad2114 +9
nienawidzę siebie

Dostałem całkiem ciekawą ofertę tylko że chcą pracy w godzinach USA, powiedzcie szczerze, ciężko jest pracować w takim trybie?
#pracait #pracbaza #programowanie #programista15k
#pracait #pracbaza #programowanie #programista15k

Ups ...
źródło: comment_1618133274fW0b04l1ZrUHdvG7r04F8v.jpg
Pobierz@TheGreatCornholio: Jedynie w takim przypadku ten obrazek miałby sens. No ale wiadomo, trzeba wrzucić wszystkie kobiety do jednego worka, bo inaczej nie ma plusików od mizoginów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@01ab: po wczorajszej awanturze w sąsiedztwie, gdzie pan budowlaniec podduszał własną żonę po kilku piwkach, mam już wyrobione zdanie o "prostych chlopach". Są pewne grupy zawodowe, gdzie ryzyko utraty własnego życia lub zdrowia jest statystycznie większe.
W społeczeństwie mezalianse rzadko wychodzą, ten śmieciarz z twojego posta się ożeni
znaczenia:
rzeczownik, rodzaj żeński
(1.1) dobieranie przez kobietę partnera życiowego o pozycji społecznej wyższej lub co najmniej podobnej do swojej[1]; dobieranie partnerów tej samej lub wyższej rangi przez samice ssaków[2]
https://pl.wiktionary.org/wiki/hipergamia
@01ab: Skąd wy bierzecie te urojenia? xD
@choochoomotherfucker: a rurznie, najczęściej to kopiujemy to co gdzieś indziej na tagu przeczytaliśmy a czasem samo przyjdzie do głowy, wiesz jak jest...
@Kerrigan: Na ile wiem to budowlanka jest w topie, a nie ma żadnych dodatków, emerytur itd.