Aktywne Wpisy
wykop +12
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Plotkova99 +41
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
Dziś w nocy miałem koszmarny sen, w którym byłem w liceum i odpowiadałem na lekcji polskiego u pani Marty Citak.
Jesteś personifikacją wszystkiego, co jest złe w polskim systemie edukacji.
Minęło 20 lat, a ja cię nadal nienawidzę.
Obyś spłonęła w piekle.
@SarahC co jakiś czas śni mi się pani Ela od matmy. Koszmar i trauma. Szczęśliwie już nigdy w życiu nie będę miał nic wspólnego z matematyką
10 lat po szkole
matma jest fajna ale nie k---a w polskiej szkole
@SarahC: Każdy przedmiot jest fajny ale nie w polskiej szkole. :)
@bomba4: starą kadrę, Lolę, Bukartyka, Babcię Bogaczową, Wandzię, Mielca, Chwistka, Kocoła, Skalskiego, Sikorę, Tadka Łabno, nie chce mi się więcej pisać wszystkich co wtedy uczyli :) tak zerknąłem przed chwilą na stronę 3lo to widzę, że Leon nawet jeszcze infy dalej uczy xD
@bomba4: o ten dziadek, to był prze as :)