Wpis z mikrobloga

A co wy na to, żeby podesłać to OMZRiK, Mai Staśko czy jakiejś feministycznej organizacji. Znany strimer nawołujący do wykorzystywania seksualnego nieświadomych kobiet mógłby wywołać burzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fragment wyciąłem z najnowszego filmu @OlgierdAndrzejewski do obejrzenia którego bardzo serdecznie zapraszam
#kononowicz #patostreamy
knur997 - A co wy na to, żeby podesłać to OMZRiK, Mai Staśko czy jakiejś feministyczn...
  • 23
  • Odpowiedz
@knur997: środowiska feministyczne nie podejmą danego tematu, jeśli nie będą mieć z tego wymiernych korzyści. Dlatego samym menelem niczego się nie wskóra. Może on co najwyżej służyć jako jeden z drobnych przykładów w temacie o szkodliwości patostreamów ogólnie. A to, jako problem społeczny, zainteresowało by takie środowiska. Co więcej! W uniwersum mamy sporo szurów itp, więc wydaje się to łakomym kąskiem
  • Odpowiedz
@knur997: Proste, przyjedź Pan i zgłoś Pan ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja czasami mam wrażenie, że pupilki z uniwersum mają jakiś specjalny immunitet, normalnego człowieka dawno by wsadzili do sztumy, a te imbecyle publikują w internecie przypał za przypałem i nic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ujumuju: nagłośnienie jest wystarczające. Jeśli ktoś jest zdolny, by przedstawić temat w taki sposób, że patostreamerzy są szkodliwi społecznie (a w czasach pandemii, to już w ogóle), że jest tam sporo foliarzy, są wałki finansowe, to temat będzie tak grzany, że centaur #!$%@? za granicę xD
  • Odpowiedz
@SebaRenesansu: nie będzie grzany. Gdyby tym ludziom chodziło o to co mają na sztandarach to zakładam, że te durczoki, wybieralskie, dymki etc. szybciej by wpadały. Tak samo jak mamy podwójne standardy w stosunku do np. takiej Lempart. To są interesowne #!$%@? i tyle, jedyne co mogłoby ich ruszyć, to gdyby menel ogłosił publiczne poparcie dla PiS.
  • Odpowiedz