Wpis z mikrobloga

@Ant0n_Panisienk0: tak, tylko trafia to do części graczy, jeśli przejrzysz game passa to np ja większość tytułów już znam, ograłem, cześć w ogóle mnie nie interesuje, jest trochę indyków. Także nie sadze aby GP był taką kartą przetargową MS co pokazują statystyki sprzedaży konsol. Nowi gracze wybierają częściej ps5, nie widac trendu migracji Sony——> Xbox. Sam mam ps5 ale nie dlatego ze po prostu bardziej odpowiada mi pad, Dashboard, ale
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kuba1005: jestem przekonany do Xboxa, ale mam mocniejszy komputer niż Series X, więc naturalnym wyborem było dla mnie PS5 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Generalnie nalezy miec obie konsole (i switcha w sumie tez), nie ma powodu by robic inaczej. Tym niemniej ps5 u mnie rzadko uzywane, mimo, ze wszystkie exy poza spidermanem mam i jakos tak mnie nie bierze. Po co decydowac sie na jedna konsole? Majac dwie zawsze mozna sie cieszyc z sukcesow jednej jednoczesnie smiejac sie z porazek drugiej, zwlaszcza, ze niektorzy wydaja sie emocjonalnie zaangazowani w te "walke", co tylko uprzyjemnia cala
  • Odpowiedz
@golagolagola: Racja. Wiele osób może być bardziej przekonanych do Playstation. Ja z uwagi na mój gust (kocham gry strategiczne oraz RPGi w stylu Fallout: New Vegas) od exclusivów od Sony się odbiłem. Gry które faktycznie spodobały mi się na tej platformie przestały być tytułami ekskluzywnymi (np. seria Yakuza), albo jest szansa, że się takimi staną w przyszłości (seria Persona). Oprócz tego jakiś czas temu Phil Spencer mówił, że chce się
  • Odpowiedz
  • 0
@Kuba1005 Xbox. Gierki na premierę to gamechanger, a w tym roku poza Medium i Outriders szykują się niespodzianki czy Halo:Infinite
Exy exami, nie uważam, by ogrywanie ich za 3 stówy na premierę to było coś dla mnie. A jeśli miałbym koczować i czekać na promocje to równie dobrze mogę zrobić myk jak z PS4 - poczekać, aż się ich nazbiera, kupić/pożyczyć konsole na pół roku czy nawet rok, ograć i oddać/sprzedać
  • Odpowiedz
Miałem PS1, PS2, PS3, X360 i teraz się zdecydowałem na Xbox X bo porostu był w sklepie dostępny od ręki i to w cenie sugerowanej. Gry które mnie interesują są tu i tu. Ale X ma jeszcze fajna opcje, że mogę grać w robocie na PC :)
  • Odpowiedz
@Kuba1005: ja jestem tem Sony, ale zawsze chciałem mieć Xboxa. No i kupiłem XSS i gra się bardzo dobrze. Niektóre detale są w gorszej jakości. I mam zamiar ja zostawić do gamę passa a w przyszłości Ps5 do ogrywania wszystkiego z poza GPU.
  • Odpowiedz