Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +52
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +708
-zakładam fejkowy profil na portalu Fotka
-będzie to profil laski 1/10, max 2/10 (najlepiej jakaś gruba i zaniedbana locha ze zdjęciami złej jakości)
-zaznaczę, że mam wykształcenie podstawowe (błędy ortograficzne), piję, palę, mam troje dzieci, ale jestem wolna
-bezrobotna
-imię jakieś chvjowe, typu Bogna xD
-miejsce zamieszkania - jakaś wioska w okolicach Chorzowa
-będę patrzył, ile mam par, sam nie będę inicjował żadnych rozmów (ale facetom będę dawał "jak leci" serduszka, czyli takie łączenie się w parę)
-w rozmowach będę zachowywał niski poziom kultury wypowiedzi, może nawet będę stylizował pisanie na etnolekt śląski
Jestem ciekawy, jaki będzie wyglądał przeciętny profil faceta, który będzie do mnie zarywał (bo jestem pewien, że tacy sie znajdą).
#blackpill #przegryw #projektbogna #fotkapl
Czy wszystkie propozycje będą czysto seksualne?
Czy może będzie ktoś chętny na coś stabilnego?
@Horkheimer: Ale zdecyduj się, czy chodzi o sam seks, czy o związek. Bo tego, że kobiecie jest łatwo kogoś znaleźć na same seksy, nikt nie neguje. Dopiero w
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora